Hvordan man kan overføre vinkler for skæring Molding

March 26

Molding tilføjer elegance og skønhed til ethvert rum i huset og er typisk findes langs toppen og bunden af væggene. Det er også almindelig omkring døre og vinduer. Vinkler er en stor del af støbning og er typisk en af de vanskeligste aspekter når du installerer støbning. Nøglen til installation støbning er at have de rette vinkler skære før installation. Det første skridt til at få de korrekte vinkler er at have de korrekte målinger. Med et par tips, disse målinger kan registreres på ingen tid, og installationen kan begynde.

Instruktioner

•Locate alle hjørner i det rum, hvor vinkel målinger skal tages. Line op en vinkelmåler til den første vinkel langs loftet. Placere vinkelmåler midtpunkt, hvor siderne af vinklen mødes. Flytte vinkelmåler, så en af de linjer, der vil blive målt læser 0 grader og læse antallet hvor anden siden møder vinkelmåler at få vinkel måling. Post måling. Videre, og Optag alle målinger af loftet vinkler. Bruge en stige, hvis det er nødvendigt at nå målene.

•Optag målinger af alle vinkler langs bunden af væggen og gå videre til at optage målinger omkring døre og vinduer i rummet, med vinkelmåler på samme måde som det forrige trin.

•Look på først indspillede måling og overføre det til en vinkel skal skæres ved at dividere måling i halve. Hvis den første måling var 90 grader, de første vinkel snit, der skal gøres er 45 grader i begge retninger. Det andet snit vil være 45 grader i den modsatte retning, så vinklerne kan røv sammen for at danne en 90 graders vinkel til at passe hjørnet.

•Look på næste indspillet måling og kløft det af to at få graden skæres der skal gøres. Fortsætte indtil alle cut vinkler er blevet overført til den ordentlige grad, der skal skæres på en miter så.

Tips & advarsler

  • Altid være yderst forsigtig, når du bruger en stige. Sørg for at det er på konstant og stabil jorden når den er i brug.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com