Hvordan man kan overvåge en tag bandagist

January 5

Hvordan man kan overvåge en tag bandagist

Tag spær danner stilen og struktur af tag, udskifte tunge spær, indramning med lysere vægt pre-manipuleret medlemmer, leveres klar til at installere fra truss producent. Mange entreprenører gerne installere tag spær, fordi det reducerer arbejdskraft skulle regne, klippe og passe kompliceret spær vinkler. Et tag bandagist ligner et tværsnit af tag indramning, med en bunden akkord, to top akkorder og triangulerede medlemmer forbinder akkorder. Bunden truss bevæger sig frit med temperatur og luftfugtighed udsving, hvilket kan resultere i revnet indvendig gipsvæg.

Instruktioner

•Undersøg sømmen mellem toppen af en indre væg og loft for revner. Det første tegn til Broramme bevægelighed vises typisk som løs drywall bånd langs denne søm.

•Overvåge revner i sømme langs indvendige vægge i mindst to år efter huset er færdigt. Nye eller "grønne" træ, når det bruges i truss konstruktion, kan tage op til to år at tørre helt, og i tid, til Broramme kan skiftevis løft og ned. Bevægelse bør gradvist aftager.

•Look på spær fra loftet adgang hul. Da du har spær, du ikke kan gå gennem loftsrum rum, men du kan se langs toppen af bunden truss akkorder, der spænder over de udvendige vægge for at se, hvis en eller flere spær løft.

Tips & advarsler

  • Der er en række måder at afhjælpe revner mellem væg og loft på grund af truss hævning.
  • Spørg din entreprenør om installation "flydende" drywall i områder hvor revnerne. Drywall faktisk flyde ikke, men i stedet for knyttet til bunden truss akkord, det tillægger blokke installeret langs den øverste væg plade. Når truss elevatorer, vil det ikke trække gipsvæg med det. Dette er den bedste, men dyreste, løsning.
  • Retape revnede leddene, ophører truss bevægelsen. Hvis truss stadig bevægelse, dog er det vil knæk sømmen igen. Vente med at gøre tape reparationer for to år at tillade spær til tørre og stabilisere.
  • Installere mørke kroneformen langs toppen af væggen. Dette virker godt, fordi selvom til Broramme elevatorer igen og revner sømmen, det er svært at se de mørke knæk ovenfor den mørke støbning.
  • I sjældne tilfælde kan en tag bandagist akkord snap eller twist fra andre truss medlemmer. Hvis dette sker, kontakt kontrahenten eller truss fabrikanten, men forsøg ikke selv at reparere truss.
  • Truss producenter ikke garanti mod skader på gipsvæg forårsaget ved at flytte spær, fordi spær er designet til at flytte.
  • Ikke søm eller ellers lægger en hejse truss på toppen af en indervæg. For at gøre dette kan øge belastningen på de resterende truss medlemmer og resultere i beskadigede spær. Derudover afviser det producentens garanti.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com