Hvordan man kan overvåge for svovl i Sheetrock

November 26

Hvordan man kan overvåge for svovl i Sheetrock

Svovl problem i drywall begyndte i USA da drywall blev importeret fra Kina. Den kinesiske drywall viste højere koncentrationer af svovl og andre organiske forbindelser forbundet med akryl maling. Når disse gasser er blandet med vand producerer de en sure formulering. Minerne anvendes til at indsamle gips er mistænkt for at have forårsaget af svovl i drywall. Du kan nemt afgøre, om din drywall indeholder svovl.

Instruktioner

•Indstil dit hus blev bygget året eller hvis indersiden var renoveret og nye gipsvæg blev installeret. Find ud af, om hvis var i årene 2001 og 2008. Disse var de år, hvor kinesiske drywall blev importeret til USA.

•Look på bagsiden af Gipsvægge til at bestemme, hvis det kom fra Kina. Klatre op i loftet og flytte isolering af vejen, hvis det er nødvendigt. Inspicere papiret opbakning på gipsvæg til at bestemme hvor drywall foregik.

•Læs etiketten og kigge efter nogen indikation af, at det blev gjort i USA. Hvis det ikke sige det var lavet i USA, er chancer det kom fra Kina og indeholder svovl. Inspicere alle drywall i dit hjem til at bestemme, hvis resten er lavet i Kina.

•Udskift stykker af drywall, der ikke er lavet i USA. Dette er den eneste måde at overvåge svovl i drywall. Gut hele huset med en hammer og knytte nye gipsvæg direkte til studs med en boremaskine og gipsvæg skruer.

•Mud over sømme med fælles sammensatte og en tape kniv og anvende fælles tape over hele området. Tilføje en anden frakke af fælles sammensatte med tape kniven. Lad det tørre natten over før maleri drywall.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com