Hvordan man kan overvåge Gas niveauer i min LPG Tank

August 21

Bor i landet er en vidunderlig oplevelse, indtil du løber tør for propan. Mange mennesker ny til livet på landet er ængstelige opkøb, oplagring og overvågning tanke til flydende propan gas (LPG). Mens propan er sikker, når korrekt bruges og opbevares, kan det være svært at holde styr på LPG niveauer som vinter skrider frem. Dagens LPG tanke kan være fit med teknologi til at hjælpe bedre display LPG niveauer og endda giver dig besked, når de får lave.

Instruktioner

•Locate af LPG tank, der leverer dit hjem. Nogle er begravet, andre sidder over jorden på benene. Tanken har et låg, der åbner for at afsløre en måler, der viser niveauet for LPG tilbage i tanken. Det bør også have en etiket, der viser størrelsen af tanken.

•Look på måleren. De fleste målere viser procentdelen af gas tilbage. Gange størrelsen af tanken med procentdelen af gas tilbage for at fastlægge, hvor mange gallon af gas i tanken. Kigge efter en måler med en læse-out, der ikke overstiger 100; din tank kan også være udstyret med et manometer, der kan gå så højt som 300.

•Kontrollér måleren regelmæssigt. Registrere mængden af LPG hver gang. Dette vil give dig en idé om hvor meget gas du bruger. Nyere målere er til rådighed, der leverer en remote udlæsning, som du kan tjekke fra inde i dit hjem. Men digitale målere kan være upålidelige, hvis din tank er meget lav, så sørg for at dobbelttjekke oplysninger med sporvidde på tanken.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com