Hvordan man kan reducere linje kramper

September 28

Hvordan man kan reducere linje kramper

Nogle gange din slange linjer kan krympe hvis din trække dem på ulige vinkler, afskære dit vand og måske endda skade dit slange linje. Du kan undgå dette ved at tilføje forstærkning til din slange, således at det ikke kan krympe tilbage på sig selv. Ved hjælp af wire mesh patches svøbt omkring slangen hvert par fødder, kan du holde slangen linje klart af enhver kramper. Dette vil tage nogen tid, afhængig af hvor lang tid din slange er, men når det er gjort du behøver aldrig at bekymre dig om kramper igen.

Instruktioner

•Lay slange linje på jorden. Gør dette i en tør, godt tændte område, fordi enhver vand, vil hæmme vedhæftning af gaffatape på gummi slange overflade. Tør off slange med et håndklæde, således at hele overfladen er klart vand og snavs. Hvis nogen snavs eller vand er fanget under gaffatape kan det gnide slangen rå, måske endda åbner et hul.

•Brug et målebånd og et fedt pennen til at markere ud 4-tomme parenteser hver gård (3 fødder). Det betyder en 3-fod span findes mellem sorteringsvindue af et beslag og den forreste ende af en anden beslag mark. Disse mærker er hvor trådnet lapper vil blive anbragt.

•Sæt en wire mesh patch på den markerede beslag. Fold ledningen ned omkring slangen, således at det indkapsler beslaget af slange. Brug hammer til at hammer mesh ned hvor enderne overlapper hinanden; Dette vil gøre den trådnet, holde dens cylinderform i stedet for ruller. Klemme ud epoxy lim hvor enderne af trådnet overlapper hinanden og langs omkredsen af trådnet cylinderen. Gentag denne proces på hvert beslag mark på slangen. Spørg en ven til at hjælpe, fordi det kan tage lidt tid på længere slange linjer.

•Sno hver mesh patch i gaffatape. Brug tre lag af bånd med en halv-tomme overlapper over patch og på slangen selv. Dette er at yde supplerende støtte til gaffatape. Wrap et enkelt lag gaffatape på linjen unpatched slange til at tilføje ekstra stivhed til den ikke-lappet længde af slange linje.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com