Hvordan man kan reducere træ & værftet affald

January 21

Hvordan man kan reducere træ & værftet affald

Miljøet vil blive meget sundere, hvis vi kan finde måder at genbruge, reducere og genvinde vores træ og værftet affald. Ved at reducere affald gennem kompostering, kan haver blive mere produktive med færre penge brugt på jordforbedringsmidler og gødning, mens græsplæner kan være sundere ved at genbruge græsafklip, som indeholder kvælstof.

Instruktioner

Genanvende, genbruge og reducere træ og værftet affald

•Brug træ scraps for byggeprojekter, såsom fugl foderautomater eller legetøj, eller som haven indsatserne for at støtte tomatplanter, efeu og høje buske. Gøre rustikke møbler fra træ rester eller strop høje grene sammen for at danne et lysthus for dine vidtløftige rose buske og efterfølgende clematis vinstokke. Danne en tipi med grene eller lange kviste og smide en presenning over det at oprette et køligt område for dine børn at spille.

•Chop op tør, krydret træ rester fra apple, eg, mesquite eller ahorn træer, derefter tilføje dem til din udendørs ryger-- og nyde den mild røget smag, der disse woods forlener til kød. Tilføje flis på toppen af din trækul Grill til at give en røget aroma til madlavning. Sætte haveaffald, såsom træ grene, bark eller blade, gennem en træ Hugger og derefter sprede chips på din plæne til at undertrykke ukrudt eller som en barkflis omkring planterne i din have.

Kil træ og værftet affald af kompostering blade, græs, ukrudt og køkken scraps i din baghave composter. Også tilføje døde blomster, rådne frugter og grøntsager fra haven til composter, derefter bruge kompost på planter. Kompostering er en praktisk og effektiv måde at slippe af uønskede haveaffald med den ekstra fordel af ingen yderligere udgift for sække affald. Give en rigere, mere produktive jord til din haver og græsplæne gennem kompostering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com