Hvordan man kan reducere vaskemaskine støj

April 15

Vaskemaskinen er blevet sådan et nødvendigt redskab i hverdagen. Det er forbløffende, hvordan du tager det for givet, indtil det enten stopper fungerer helt eller fungerer forkert. Selvom et højt vaskemaskine kan tilstrækkeligt rense dit tøj, kan støj være foruroligende. Før du ringer til en professionel, er her et par ting at gøre for at reducere vaskemaskine støj.

Instruktioner

•Sørg for at se, hvis vaskemaskinen er niveau. En vaskemaskine, der ikke er niveau gør højt vibrerende lyde. Vaskemaskiner har nivellering fødder placeret i bunden af maskinen. Du kan justere dem individuelt ved at skrue "fødder", enten til venstre eller højre. Derved enten forlænger eller forkorter fødder for at korrekt niveau maskinen.

•Insulate rummet omkring vaskemaskinen. Selv om du har fladet maskinen ved at justere fødderne, kan det stadig være støjende. Isolerende sider af vaskemaskinen med en lydabsorberende skum kan absorbere og dæmpe uønskede lyde.

•Balance tøj i vaskemaskinen. Hvis dit tøj har flyttet til den ene side under vask eller spin cyklus, gør vaskemaskinen en ujævn banging knald. Hvis dette sker, stoppe vaskemaskinen og omfordele tøjet jævnt i karret.

•Reinforce vaskemaskines paneler. Nogle gange rasler en lose panel, når maskinen kører sin normale cyklus. Ned for at undgå vibrationer taping panelerne hjælper med at reducere støjen.

Tips & advarsler

  • Hvis du synes, at støjen er ud over den normale spinning og vask lyde, kalde en professionel til yderligere fejlfinding.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com