Hvordan man kan rense keramiske kogeplader

October 6

Hvordan man kan rense keramiske kogeplader

Keramiske kogeplader er komfur toppe uden udsatte og besværlige brændere. I stedet, komfur er lavet af et keramisk materiale, der er flad og let at rengøre og vedligeholde. Opretholde den keramiske kogeplader ved at rense det med ikke-slibende fjernelse af pletter klude og svampe, rengøringsmidler og i ekstreme tilfælde, en single-edge skraber udstyret med et barberblad. Du kan finde kogeplade rengøringsmidler, som er fremstillet af selskaber som Cerama Bryte, Easy-Do og Weiman på købmand og hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Squeeze en dime-kvart størrelse mængde af komfur renere i nærheden af eller i midten af det snavsede område.

•Spread kogeplade renere i cirkulære eller back-og-tilbage bevægelser over det snavsede område på kogepladen ved hjælp af en køkkenrulle eller en klud hårdt tørt køkken. Gentag processen indtil det snavsede område er rent.

•Aftør op overskydende kogeplade renere og snavs med et rent stykke køkkenrulle eller en klud hårdt tørt køkken.

•Scrub kogeplade overfladen med en ikke-slibende skuresvamp og en dime-kvart størrelse mængden af komfur renere, når en almindelig klud ikke er tilstrækkeligt; virksomheder fremstiller fjernelse af pletter puder udviklet specielt til brug med keramisk kogeplade overflader.

•Scrape genstridige eller kage på materiale, mineraler eller brændt mad ved hjælp af en single-edge skraber udstyret med en ren barberblad. Hold skraberen med en 45-graders vinkel, når du skubber det over komfur overfladen for at undgå at skrabe eller gouging overfladen.

•Anvend en ren klud til at fjerne alle rester rester og cleaner fra komfur overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com