Hvordan man kan rette basisk jord

August 8

Hvordan man kan rette basisk jord

Basisk jord, også kendt som sød jord, er 7,1-14 på ph-skalaen; 7 er neutral, mens sure eller sur jordbund løber fra 1 til 6,9, så når jorden er for basisk, du nødt til at sænke pH. Før du sænke eller hæve pH-værdien, men skal du teste jorden for at bestemme pH være sikker på, at du ikke går i den forkerte retning, især fordi der er en tidobling mellem hvert nummer. Det er også vigtigt at vide hvad den bedste pH er for hvad du plantning. Nogle planter, herunder Azalea, trives i sur jord. Andre ikke.

Instruktioner

Tilsætningsstoffer:

•Tilføj elementært svovl til at sænke pH, ved hjælp af Chelateret jern sulfat eller aluminium sulfat. Kornede svovl er sikker, billig, men langsomt. Aluminium-sulfat og jern sulfat er hurtigere, men du bliver nødt til at anvende dem på en meget højere, og for meget vil skade planterne. Iowa State University udvidelse anbefaler ikke overstiger 2 pounds af svovl pr. 100 kvadratfod pr. ansøgning, og derefter vente mindst tre måneder før gentagelse.

•Du kan tilføje sphagnum tørv eller forsurende kvælstof. En økologisk barkflis er et andet valg, men det er meget langsommere. Sphagnum tørv er bedst for små områder; Det ville være for dyrt at bruge i store områder. Inden du planter, tilføje 1-2 inches af tørv til jorden og bland det ned i jorden til en dybde på omkring 8 til 12 inches.

•Acidic gødning er anbefalet af Iowa State University udvidelse omfatter ammonium sulfat, diammoniumphosphat fosfat, produktnavn fosfat, urinstof og ammoniumnitrat, men check etiketten gødning for at være sikker.

Tips & advarsler

  • Chelateret jern sulfat eller aluminium-sulfat også korrigerer klorose, eller plante gulfarvning, da alkalinitet hindrer planter absorptionen af jern.
  • Når svovl er føjet til jorden, skifter sin kombination med vand og ilt det til svovlsyre, som er farlige. Men det er en langsom proces, afhængigt af temperatur og fugtighed i jorden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com