Hvordan man kan rette fiskeøje i malet vægge

May 30

Fisheyes er fejl, der opstår i malede overflader, såsom vægge, efter malingen tørrer. De ligner små, runde depressioner med hævede kanter, omtrent på størrelse med en fisk øje. Manglerne, der skyldes fedt, olie, snavs eller andre forurener på væggen forud for påføring af maling. Når fiskeøje er til stede, er den eneste løsning at slibe det og genfremstille området væg.

Instruktioner

•Undersøg maling at gøre sikker på, at det er fuldt hærdet og ikke længere klæbrig at røre. Hvis du forsøger at reparere malingen, mens det er stadig klistret, tandkød og skaber en større ufuldkommenhed.

•Pick op en bøde-grus sandpapir ark, såsom 220, og fold det ind i en lille firkant. Sand overfladen af fiskeøje ufuldkommenhed forsigtigt, ved hjælp af en cirkulær bevægelse til glat ned de hævede kanter. Udvide slibning ud ca 1/2 tomme ud over fiskeøje. Fortsætte slibning indtil du kan ikke længere føler fiskeøje med din hånd.

•Aftør væg fra top til bund med en tack klud for at fjerne alle slibning støv. Aftør hele væggen, ikke bare reparation site.

•Don engangs latex handsker og anvende 3-4 spsk af mineralske spiritus på en splinterny fnugfri klud. Tørre overfladen af muren fra top til bund, ved hjælp af højspændingsforsyningsnettet fjerne et fedt eller forurener, vil skabe mere fisheyes.

•Pour 1 kop af matchende maling i en ren maling bakke. Indsæt en trim-størrelse paint roller i malingen indtil mættet og rulle det op på væggen over webstedet reparation. Vent, indtil malingen tørrer og fiskeøje er ikke længere synlig.

Tips & advarsler

  • Hvis det ønskes, kan du anvende en anden frakke af maling på hele væggen overfladen i stedet for bare at webstedet reparation.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com