Hvordan man kan rette jord med lavt Calcium

October 6

Hvordan man kan rette jord med lavt Calcium

Calciummangel i en have kan forårsage vækst problemer på knopper og nye skud i planter, samt deforme frugter fra sygdomme som blossom ende rot i tomater. Mens at kende din jord har brug for mere calcium er en afgørende begyndelse til at forbedre din voksende plads, skal du vide, hvad der skal tilføjes til korrekte jord med lavt calcium. Når du begynder at forbedre calcium niveauer, kan dine planter begynde at inddrive.

Instruktioner

•Dig et hul i din have 1 fod dybt. Indsamle en jordprøve fra siden af hullet og sætte det ind i en lille plastik kop. Test din jordprøve efter anvisningerne på emballagen til din kit. En calcium læsning lavere end 1.000 dele per million, eller PPM, anses for mangelfuld, mens et lavt antal---under 7,0---for dine pH resultater signaler sure jord.

•Disperse en selv mængden af gips over hele haven sengen hvis calcium er lav, men din pH niveauer er passende til planterne du er voksende. Anvende 1 til 2 pounds af gips for hver 100 kvadratfod af jorden du skal dække.

•Spread en jævn dækning af kugler kalksten over jorden hvis calcium og pH var lav, som kalk kan støtte i at øge både. Brug ikke mere end 5 pounds af kalksten for hver 100 kvadratfod af haverum.

•Treat små haver økologisk ved at knuse op æggeskaller i hånden eller med en kaffemølle. Drys en kop af æggeskaller over haven for hver kvadratfod af jord plads og arbejde dem ind i den øverste tomme af jord, ved hjælp af en fræser.

•Gentag trin 1 til at teste jorden igen efter en måned og Bemærk hvordan calcium niveauer har ændret. Hvis calcium stadig skal hæves, så Gentag din foretrukne metode fra trin 2, 3 eller 4, og teste igen i en anden måned.

Tips & advarsler

  • Holde et tidsskrift af din have fremskridt at spore de datoer, du har anvendt et produkt til haven og hvor hurtigt eller langsomt calcium niveauer forbedres over tid.
  • I gennemsnit er vokse mange planter godt i pH niveauer mellem 6,0 og 7,0.
  • Altid konsultere retninger på din produktemballage før påføring være sikker på, at materialet er velegnet til typerne af planter du voksende; ellers kan du hæve calcium men såre dit anlæg.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com