Hvordan man kan rette plettet vægge

March 12

Hvordan man kan rette plettet vægge

Dekorative vægge kan være et samlingspunkt i dit hus. Endnu hvis væggen ser plettet, kan det tage fra skønheden i programmet paint. Plettet vægge kan være på grund af manglende en fugemasse anvendes til væggen først at forhindre vægge fra slikke op for meget af maling. Dette problem medfører malingen til at tørre ujævnt. Skæv drywall kan også forårsage en plettet udseende til væggene.

Instruktioner

•Kontrollér drywall for rethed ved at placere en plan mod væggen. Erstatte warped drywall, hvis der er en masse af ujævn overflade forårsager væg at se plettet. Skær gips med en stiksav.

•Skru i nye gipsvæg med 1/2-inch drywall skruer og en No. 2 Phillips skruetrækker. Anvende fælles stof og bånd på sømmene. Også, sprede fælles sammensatte over hovedet på skruerne. Forsegle væggen med primer og maling.

•Applicer primer på væggen hvis plettet misfarvning kommer fra den tidligere farve viser gennem den nye maling. Bruge grå primer til at dække over mørke maling eller hvid primer til at dække over lyse maling. Lad det tørre.

•Applicer to frakker af maling over muren. Placere valsen på toppen af væggen. Flyt nedad i en kontinuerlig bevægelse for at undgå linjer hvor malingen overlapper.

Tips & advarsler

  • Hvis du har plettet vægge i badeværelset, kunne dette være på grund af mug eller meldug oprustning. Hvis mug har sat ind i drywall, vil du nødt til at rive den beskadigede gips ud og erstatte det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com