Hvordan man kan sætte Cellulose på glasfiber isolering

October 1

Cellulose Isolering er en type af slag-i isolering, der er installeret hovedsagelig mellem studs og strøer i lofter. Denne isolering er lavet af genbrugt avisudklip og er miljøvenlig. Det kan hjælpe med at skære ned på elregningen ved at holde dit loft, køligere om sommeren og varmere om vinteren. Mens det er ofte installeret i tomme væggen hulrum, er det også almindeligt installeret lige over glasfiber isolering i vægge.

Instruktioner

•Measure dybde af glasfiber isolering allerede i væggene med en lineal. Skriv ned måling og henvise til en r-værdi diagram for en ordentlig r-værdi allerede i dit loft. Seks inches af isolering er svarer til en værdi af R-19, mens 3 1/2 inches er svarer til en værdi af R-11. Henvise til din lokale bygning kode for hvor høj en r-værdi er nødvendige i dit loft.

•Køre den et målebånd langs længden og bredden af hver væg i rummet. Skrive ned hver måling. Multiplicere længden af bredden på hver side og tilføje alle siderne sammen for det samlede areal af rummet. Hvis dit loft er 1000 kvadratfod og dit loft skal 3.5 flere inches af isolering til at tilfredsstille kode, så skal du nok poser til R-11 cellulose til at dække 1,000 firkant feet.

•Anbring isolering blæser på bagsiden af loftet og punkt slange mod den øverste væg begyndelsen i enten hjørne. Læg posen af cellulose ind i bagsiden af blæseren og slå blæseren. Sprøjte ud isolering og fylde hulrum over glasfiber isolering.

•Spray fra side til side og ned hver hulrum, indtil det er fyldt til den ønskede dybde. Tilføje flere poser af isolering når det er nødvendigt. Flyt fra side til side og mod forsiden af loftet indtil alle hulrum er blevet besat. Refill blæseren når det er nødvendigt.

•Stick en lineal i isolering til at måle dybden. Kontroller, at det er ordentlig dybde måling og tilføje mere isolering, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Altid bære handsker, beskyttelsesbriller og en støvmaske når du arbejder med cellulose isolering. Lange ærmer og lange bukser er også anbefales til at beskytte din hud mod irritation.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com