Hvordan man kan sætte Crown Molding hjørnerne sammen

January 2

Hvordan man kan sætte Crown Molding hjørnerne sammen

Crown molding er en finish trim materiale almindeligvis anvendes til at tilføje et strejf af raffinement til næsten enhver værelse eller rum. Mens kroneformen ikke er så almindeligt som baseboard støbning, det er en misforståelse at det er forbeholdt høje omkostninger opbygning og struktur typer. Ligesom andre finish trim typer, kræver crown molding oftest et generelt ligetil installation, der kan normalt være fuldført af kun om nogen bruger kun enkle Tømrer værktøjer.

Instruktioner

•Klippe crown molding stykker ved hjælp af cirkulære chop saw sæt til halvdelen af hjørne vinkel (kombineret, nedskæringerne vil fuldføre den fulde vinkel); henvise til at hugge så driftshåndbogen for yderligere instruktion og sikkerhedskrav, som denne proces kan variere afhængigt af saw producent.

•Fasten et stykke af crown molding til væg og loft. Det første stykke af støbning behøver ikke nogen særlig opmærksomhed ud over grundlæggende fastgørelse med 1-1/2-inch finish negle (ved hjælp af sømpistol), fordelt på omkring 16 inches til både væg og loft.

•Applicer en lille mængde (en perle om 1/8-inch bred) trælim crown molding cut overflade.

•Fasten den tilstødende stykke af kroneformen som gjort i trin 2, butting de to snit overflader sammen. Aftør overskydende lim med en våd svamp.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com