Hvordan man kan sætte en børstet nikkel Finish på plastik

February 14

Hvordan man kan sætte en børstet nikkel Finish på plastik

Så har du et træt udseende plast liggestol eller plast plantageejere? En hurtig måde at renovere en gammel-leder plast vare er at genfremstille det til at ligne en dyrere metal element. Børstet nikkel finish bringe cool sølv toner til din indretning. Den nemmeste måde at tilføje en metallisk finish til plast er at bruge metallisk finish spraymaling formuleret til at arbejde på plast og vinyl.

Instruktioner

Forberedelse af overfladen

•Scrub overflade skal males med en ammoniak-baseret husstand renere, sæbe og vand, eller en opløsning af natrium trifosfat. Fjerne snavs, fedt, kemikalier eller olie, der kan være af plastic varen. Nogen af disse urenheder kan forhindre malingen fra vedhængende/limning plast og vil resultere i skrælning maling.

•Sand plast vare let, hvis det havde været malet tidligere. Dette vil fjerne enhver afskalning eller afskalning maling og glat ethvert skønhedsfejl i overfladen. Det vil også skabe en lidt slidt overflade til maling til at overholde, hvis de tidligere finish anvendes var blank.

•Rinse vare med rent vand og lad tørre fuldstændigt i et fredet område. Dette bør tage længere end 12 timer. At fremskynde processen, tørre elementet med fnugfri håndklæder, så efterlader i et beskyttet område i to timer.

Maling program

•Flyt plastik elementet i et godt ventileret område. Sikre, at gulvet er belagt med drop klude eller avis og malertape. Flyt elementer, der muligvis kunne blive ramt af overdreven spray. Hvis væggene tættest på varen kan blive ramt af overdreven spray, tage sig tid til at dække dem med maskering-tapede avis. Eller flytte dit arbejdsområde andetsteds.

•Shake spray kan i et minut efter du hører en raslende lyd. Hold dåsen 8 til 10 inches af elementet og lidt til den ene side. Presse på aftrækkeren, og flytte spray på tværs af og ned af varen. Fortsat sprøjtning frem og tilbage med lidt overlappende strøg, hver gang sprøjtning forbi kanten af elementet, indtil overfladen er helt dækket.

•Tillad den første frakke til tørre at røre. Det kan tage 15-20 minutter. Inspicere elementet for at se om der er ujævnt belagt områder. Påfør tyndt lag spray, indtil jævn dækning er opnået.

•Tillad vare at tørre i mindst en time før du flytter det. Lad tørre og hærde i mindst syv dage til at sikre en fuldt chip-resistant finish.

Tips & advarsler

  • Mange af kemikalierne i spraymaling er kendt kræftfremkaldende stoffer. Desuden indeholder børstet nikkel spraymaling små partikler af metal. Undgå indånding af iført en maske og arbejder i et godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com