Hvordan man kan sætte en fjeder på en håndværker decharge faldskærm

May 27

Hvis decharge faldskærm på din håndværker plæneklipperen ikke gå tilbage over decharge åbner når du stoppe maskinen, er det mest sandsynligt på grund af en brækket eller defekt foråret. Foråret tillægger en metalstang under plæneklipperen og trækker sliske ned. At sætte en fjeder på en håndværker decharge faldskærm kræver ikke fjernelse af tuden. Udskiftning fjedre er tilgængelige gennem Sears og nogle hjem forbedring Centre.

Instruktioner

•Tag tændrør ledning fra tændrøret. Placérplæneklipperen håndværker på en hård, plan overflade som indkørslen eller gulvet i din garage.

•Lift decharge faldskærm og klemme greb et par klamper på den øverste højre kant af decharge åbning. Dette muliggør chute at forblive pegende op, mens du udskifter foråret.

•Unhook den lange ende af foråret fra fanen på indersiden af tuden. Få fat i midten af den lange del at trække slutningen af fanen.

•Grab det øverste knudepunkt for stjerne vaskemaskinen sikring foråret til chute skaft med en tang. Slisk akslen er metalstang, der løber gennem back-end af tuden. Foråret tillægger en lille L-formet stang fremspringende fra chute akslen.

•Træk stjerne vaskemaskinen fra L-form stangen med tang. Skub i slutningen af foråret fra stangen. Skub loop slutningen af den nye forår over stangen. Krog på den modsatte ende af foråret bør pege på bagsiden af håndværker plæneklipper.

•Skub nye stjerne vaskemaskinen, der kommer med foråret over L-form stang indtil det er imod løkke slutningen af foråret. Krog den modsatte ende af foråret ind i fanen på tuden. Fjerne skruestik greb og skubbe tændrør ledningen tilbage over tændrøret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com