Hvordan man kan sætte en fryser i garagen

December 12

Når man står med beslutning om hvor man kan holde en fryser, er at sætte det i en garage normalt et valg, der er lavet fordi det er mere praktisk at sætte det der end et andet sted i huset. Det kan også være fordi fryseren er bare alt for stor til at passe andre steder. Selv om de fleste frysere kan fungere effektivt i en garage, er der stadig nogle ting, du skal overveje før du køber en.

Instruktioner

•Decide uanset om du ønsker en opretstående fryser eller en kummefryser. En oprejst fryser åbner som et køleskab, og du kan organisere indholdet på en hylde i stedet for at placere genstande ovenpå hinanden. En kummefryser anses normalt mere effektive, men da det bruger mindre energi og har mulighed for at lagre mere.

•Consider hvor fryseren åbnes. Mens en kummefryser åbner opad, åbner døren til en oprejst fryser udad. Sørg for, det ikke vil støde ind i noget, som åbnes, og at den kan åbnes helt hvis et køretøj er parkeret foran den.

•Vælge et sted at sætte fryseren. Vælge et sted væk fra ovnen eller enhver varmekanaler. Varmen fra en ovn kan gøre fryseren fungere mindre effektivt.

•Kontrollér, at der er en stikkontakt til fryseren til stikket i, og at stikkontakten er i nærheden af sted du har valgt.

•Flyt elementer fra området hvor fryseren vil sidde. Du er nu klar til at bringe din fryser ind i garagen.

Tips & advarsler

  • Mange oprejst frysere har hjul under dem, så de kan flyttes nemt. Nogle bryst frysere har ikke hjul, men kan generelt skubbes på plads, hvis tomme eller rullet på en dolly. Overvej at bruge en leveringsservice, hvis du ikke er fysisk i stand til at flytte fryseren dig selv.
  • Hvis du bor i et område med en meget varmt klima, kan fryseren have til at arbejde hårdere for at holde varerne kølige. Dette kan medføre driftsudgifter i fryseren til at være dyrere i løbet af sommeren, eller når der er ekstrem varme.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com