Hvordan man kan sætte en glasur på en Base Coat

April 5

Hvordan man kan sætte en glasur på en Base Coat

En glasur er en type af klar lak føjet til toppen af en tidligere malet objekt. De fleste glasurer er tonet for at give objektet malet en lidt anderledes farve udseende. En af de teknikker, der bruger glasur mest er en antik look. En mørk farve er blandet med glasur, der absorberer i riller i skabene, hvilket gør dem ser alderen. En glasur beskytter overfladen af træ og hjælper med at forhindre flisning.

Instruktioner

•Paint overflade med en halvblank maling for de bedste resultater. Glasur vil ikke male samt over en flad maling.

•Mix maling og glasur til at oprette en farvet glasur, som du kan male over møbler, vægge og andre malet objekt. Bland maling med et forhold på fire dele glasur til én del maling.

•Test glasur på et stykke af plakat bord til at bestemme, hvordan gennemsigtige glasuren er. Justere mængden af maling eller glasur indtil du har den konsistens og gennemskinnelighed, ønskede for glasur.

•Paint glasur på objektet. Arbejde i små sektioner. Glasur vil tørre helt inden for 20 minutter, så det er vigtigt at arbejde hurtigt. Hvis du ønsker at tilføje texturering til glasur, gøre det før glasuren tørrer over malingen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at forlænge mængden tid du har til at arbejde med glasur, tilføje en maling extender til glasur blanding. Dette vil gøre det muligt for dig at male glasur på og have mere tid til tekstur eller maling.
  • Hvis du ønsker en lidt anderledes effekt, pels objektet med et klart frakke af maling før du tilføjer den tonede glasur. Dette vil forhindre glasur i iblødsætning i grundfarven, der vil holde den glasur farve sande.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com