Hvordan man kan sætte en kæde på et 395 Husqvarna

November 4

Husqvarna er verdens største producent af udstyr til udendørsbrug, herunder Husqvarna og McCulloch kædesave. Det har årlige salg af 32 milliarder dollar, omkring 40 procent i USA, selv om det opererer i omkring 100 lande. Dens kædesave spænder fra lys boligejer modeller til tunge professionelle versioner. Nøgleelementet er ligesom alle kædesave, kæde, som gør at skære. Kæder strække som de bruges og skære tænder bære fra gentagne skarphed, så en kæde skal nogle gange erstattes.

Instruktioner

•Tag dækslet på højre side af motorsav Husqvarna 395 ved at tage off to møtrikker, med værktøjet scrench (kombination skruetrækker og skruenøgle) forsynet med saven. Sæt dækslet til side med nødder indeni.

•Træk bar fra saw kroppen til at frigive den kæde, som passer ind i et slot i nærheden af baren. Kæden skal glide ud let når bagsiden af linjen er trukket væk fra de fastholde bolte. Forlade baren løst på bolte og fjerne kæden.

•Undersøg kæde for tegn på skade på alle tre kædeled: linket skære med skarpe tænder, drev linket i bunden af den kæde, som kædetandhjulet bruger at gøre kæden og linket side, som holder de andre sammen. Look for sag, hvis side eller drive linkene er beskadiget, fordi kæden kan være fange på noget. Rens kæden rillen i baren grundigt, bruge en lille skruetrækker eller et stykke ledning til at fjerne støv eller snavs i slot. Sørg for, det ikke er bøjet eller beskadiget på nogen måde.

Forpakket ordentlig udskiftning kæden til en Husqvarna 395. Få en standard, eller en lav-tilbageslag kæde, som har ændret links for at reducere risikoen for at kæden bindende og sparke tilbage. Check med en forhandler for at få den rigtige type kæde til 395.

•Sæt kæde i groove rundt i bar og sted de to huller i baren over de bevare bolte. Løsn bar spænding skrue med scrench og strække bar indtil kæden er stram. Sæt bagcoveret og hånd spænd på fastholdelsesfaktorer nødder. Brug scrench til at justere kædespændingen, således at kæden er stram på baren, men stadig bevæger sig frit i hånden. Spænd møtrikkerne med scrench, når kæden er korrekt justeret.

Tips & advarsler

  • Afbryde spark plug wire for sikkerhed, før du arbejder på en motorsav.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com