Hvordan man kan sætte en Kirby posen System i en Hoover cabriolet

July 2

Hvordan man kan sætte en Kirby posen System i en Hoover cabriolet

Hoover cabriolet vakuum blev introduceret i 1960-erne og repræsenterede en ny type miljøvenlige vakuum. Også kendt som "Dial-en-Matic," konvertible udmærkede sig ved rengøring af nøgne gulve og tæpper, og ved årsskiftet en switch, kunne bruges til støv ved hjælp af de medfølgende slange. Taske placering i denne model var også nyskabende og har placering foran en fan der tjener til at filtrere rester, der måske ellers foul mekaniske komponenter. Fordi Cabriolet er en ældre model, kan det være svært at finde den passende pose til at passe. En Kirby taske kan monteres i Hoover cabriolet med lille indsats.

Instruktioner

•Tag Hoover vakuum. Åbn dækslet tilbage dunk ved presning i hånd låsen på den øverste del af dækslet. Forsigtigt lægge ned bagcoveret på jorden, vinkelret på vakuum. Fjerne den gamle vakuum pose, hvis det er nødvendigt, og kassér.

•Rengør vakuum sug røret ved hjælp af en ikke-fedtet renere såsom sprit. Tør området grundigt.

•Sæt den større ende af trin adapter over vakuum sug røret åbning på Hoover cabriolet. Skub adapteren til at sikre det så stramt som muligt.

•Side et band klemme over trin adapter, indtil den når området der dækker det vakuum suge rør. Stramme klemmen fast, men undgå over stramning, som kan fraktur røret.

•Hold udskiftning Kirby taske system af panelet pap og lette det over den åbne ende af trin adapter. Sørg for gummipakning fuldt ud dækker åbningen af adapteren stramt.

•Når den nederste del af den vakuum pose ind i kabinettet af Hoover cabriolet. Lukke dækslet, låse den. Døren vil bidrage til at holde posen forankret i sted mod trin-adapter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com