Hvordan man kan sætte en krølle i krydsfiner

April 23

Hvordan man kan sætte en krølle i krydsfiner

Krydsfiner er et materiale lavet af tynde plader af finer limet sammen for at danne en solid struktur. Krydsfiner kommer i mange varianter på grund af de talrige kombinationer af træ plader og finerer tilgængelige på markedet. Der er mange grunde hvorfor du måske ønsker at kurven krydsfiner, da forskellige projekter kræver buet træ til tider. Krydsfiner er heldigvis ikke et vanskeligt materiale at curve hvis du har tid, tålmodighed og de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Vælg tre plader af krydsfiner, der er tykkelsen og størrelsen af projektet du fuldfører. Lim to krydsfiner plader sammen ved hjælp af trælim.

•Sæt i en buet form, størrelse og form af det projekt, du er ved at afslutte. Klemme krydsfiner plader til formularen i flere områder, afhængigt af deres størrelse, og lad dem tørre i 24 timer.

•Tag klemmer og lim tredje stykke krydsfiner til de to stykker, der allerede er limet sammen og buet. Hvis du ikke behøver et stykke af buede krydsfiner, der er så tyk, springe dette trin. Klemme stykker tilbage sammen og lad det tørre i yderligere 24 timer.

•Tag klemmer og skrue krydsfiner plader til formularen for en mere permanent struktur med en elektrisk boremaskine og dæk skruer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com