Hvordan man kan sætte en madras på gulvet

February 29

Mens spaltegulve senge og box fjedre er meget udbredt at holde madrasser fra gulvet, er disse elementer ikke påkrævet for en komfortable sovende oplevelse. En platform seng giver en helt flad og fast overflade som en madras kan lægges direkte, der kræver ingen boks foråret støtte. Du kan få denne samme effekt ved at sætte en madras på gulvet. Når de lægger en madras på gulvet, dog skal du foretage nogle yderligere overvejelser at opretholde din madras.

Instruktioner

•Klart området hvor du ønsker at sætte madrassen ned. Måle området i gulvet, så madrassen vil passe ind i den tilgængelige plads.

•Vacuum på gulvet, hvor du agter at sætte madrassen. Hvis overfladen af gulvet er noget andet end tæppe, gå over gulvet igen med en tack klud til at afhente støv efterladt af støvsugeren.

•Sæt madras på plads på de rene gulv og sted lagner på madras som normalt. Selvom du får brug for et lagen i den rigtige størrelse til at passe din madras, kan du bruge en top ark, der er mindre end madras at holde enderne af arkene fra siddende på gulvet. Holde dine tæpper fra gulvet ved hjælp af en dyne eller quilt gjorde for en mindre madras.

•Lift madras fra gulvet lejlighedsvis at lade den nederste side af madras luften ud. Lean madras mod væggen i flere timer før den returneres til gulvet. En ideel tid til at gøre dette er, når du ændrer plader og madrassen er allerede nøgne. Tage op madras fra gulvet mindst en gang om ugen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com