Hvordan man kan sætte en vandseng på Pergo gulv

January 15

Hvordan man kan sætte en vandseng på Pergo gulv

At finde den rigtige type af gulvbelægning til at gå under en vandseng kan være skræmmende, men det kan gøres. Installere Pergo er en indstilling, der kan gøre dit gulv ser attraktive og være slidstærkt samt. Ved at følge et par enkle trin kan dette alle gøres nemt og billigt.

Instruktioner

Hvordan man kan sætte en vandseng på Pergo

•Pergo er laminatgulve, der kommer i mange farver og designs. Det har en dobbelt-låse installation og er en gør det selv-type projektets. Alle Pergo laminat gulve er har en garanti mod slid gennem, pletter og falmende og daglige udslip og fugtighed, herunder gulvvask.

•Hvis du har planer om at sætte en vandseng på toppen af dit Pergo, check i ekstra garantidækning. Du skal også læse med småt og sørg for at bruge værktøjerne og installere Pergo nøjagtig måde producenten beregnet. Det er også en god ide at installere plastbarriere nedenunder dit gulv. Dækningen læser at det er sikret mod hverdagens spild og en vandseng ville ikke være inkluderet. Skader kan opstå, når vandet bliver nedenunder gulvbelægning og dem, der ikke betragtes som en skade, der er under deres garanti. Dog kan du Sørg for at bruge lim til at deltage i bestyrelserne, hvor vand kan forventes for at være dit køkken eller i dette tilfælde, soveværelset hvor Vandsengen er placeret.

•Hvis du tager særlig omhu for at forsikre sig mod lækager i din vandseng, så du bør være okay for livet af sengen. Men i tilfælde af en lækage sker, prøv at rense udslippet inden for 15 minutter før permanent skade kan gøres til den laminatgulve. Tør eller moppe op overskydende vand og reparation eller udskifte din seng hurtigst muligt. Holde din vandseng madrasser, blød og modstandsdygtige over for tåreflåd ved hjælp af vandseng balsam og programmet på en regelmæssig basis.

•Mens Pergo ikke muligvis den bedste Gulvbelægning kan du vælge når der ejer en vandseng, med en lille smule indsigt og forebyggende foranstaltninger, kan du forsikre at bedst ud af dine evner, en skade gratis gulv.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke garantien og eventuelle supplerende dækning

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com