Hvordan man kan sætte et hul til en udluftning på et fladt tag

July 21

Attic rum, badeværelse og køkken udstødning emhætter kræver en udluftning, der fordriver uønskede luft på ydersiden. Taget er ofte den mest direkte vej til en udstødning udluftning. Et hul skal skære gennem taget, før ventilen er installeret. Skære en slids hul i et fladt tag tilbyder nogle udfordringer over skære gennem en standard sat tag. Et fladt tag består af flere lag af forskellige materialer. Ved hjælp af den korrekte skærende værktøj gør det muligt at skære igennem alle materialetyper uden at stoppe for at ændre klinger.

Instruktioner

Uddelingen en 12-tommer-lang, 5/32-tommer bore bit i en boremaskine.

•Crawl inde i loftet. Sæt drill bit tip på presenningen af det flade tag – direkte over det område, der kræver hullet. Sikre, at hullet ikke vil sidde i 2 inches af et tag bandagist.

•Drill gennem beklædningen. Fortsætte boring indtil chuck af boret sidder mod beklædningen. Løsne drill chuck. Trække detaljeopløftning, forlader borehoved i taget. Angive en udvidelse stigen mod siden af huset. Sikre, at stigen er stabil. Klatre op ad stigen.

•Sæt en udluftningsanordning over borehoved. Flytte ventilen indtil borehoved sidder i midten af ventil åbning. Trække en permanent markør langs den vent indvendige åbning.

Uddelingen en bi-metal blade i en stempelkompressor så. Skær langs linjen markeret med den bajonetsav. Pas på ikke at skære igennem beklædningen. Trække borehoved fra taget. Træk membran og isolering fra hullet. Skære igennem beklædningen. Fjerne træ fra hullet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com