Hvordan man kan sætte et trægulv på en betonplade

October 28

Installerer trægulve over eksisterende beton vil tilføje varme og skønhed til hjemmet. Når forberedt korrekt inden installation trægulve, gør beton en robust og holdbar undergulvet. Beton er porøst, så det kan holde på fugt let. Isolere trægulv fra beton med en dampspærre, så betonen ikke vil forårsage vridning eller hævelse på træ. Selv om tidskrævende og lidt udfordrende, er installerer trægulve over beton en opgave, husejere kan opnå på egen hånd.

Instruktioner

•Calculate det samlede areal af det konkrete område ved at måle bredde og længde i rummet med et målebånd. Multiplicer disse beløb. Dette tal er din samlede areal. Dette tal bestemmer, hvor meget krydsfiner plader og trægulve, du behøver.

•Tilføj 10 procent til areal for de trægulve, du har brug for. Denne lille smule af ekstra trægulve vil være til rådighed i tilfælde af ulykker eller beskadiget træ planker. Tillad alle trægulve for at sidde i rummet hvor den igangværende at blive installeret i 48 timer til at acclimate til klimaændringer af rummet.

•Lay en 4 - eller 8-mund-lange niveau hen over overfladen af betongulv til at kontrollere for lav steder eller bump. Bruge et gulv grinder til at slibe ud bump i betonen, og anvende egen nivellering sammensatte at lave steder at selv dem med resten af gulvet.

•Indstil en trægulve planke oven på 3/4-tommer krydsfiner, og måle tykkelsen. Tag tykkelse måling, og bruge dette til at markere i bunden af døren jamb, der skal skæres, så de trægulve vil have plads til at passe under.

•Klippe i bunden af døren jamb med en jamb så i den placering, du har markeret tidligere. Fjerne alle sokler og/eller sko lister ved at indsætte en bred spartel bag baseboard, og nysgerrige dem ud med et brækjern, beliggende foran spartel til at reducere væg skader. Indstille sokler eller sko molding til side til senere geninstallation.

•Sæt en 6mm dampspærre ned på beton gulvet, der dækker gulvet i alle områder hvor trægulvet er installeret.

•Dæk hele betonoverfladen med 3/4-inch behandlet krydsfiner, forlader en 1/2-tomme plads fra krydsfineren til væggen for ekspansion. Skære krydsfiner passer til rummet med en rundsav. Sikre krydsfiner til betongulv med 1 1/2-inch konkrete skruer, fordelte 16 inches fra hinanden.

•Lay først wood flooring planke ned på krydsfiner, starter i det ene hjørne af rummet og langs den ene væg. Bruge sømpistol for at sikre trægulve planke til krydsfiner, ifølge de instruktioner, der følger med den trægulve. Gentag denne procedure for at sikre trægulve planker, skiftevis sømme på hver række, indtil den er færdig.

•REINSTALL alle sokler eller sko lister ved at sikre dem på væggen, 1/8 tomme over den nye trægulve med efterbehandling negle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com