Hvordan man kan sætte et varmt badekar i dit hus

April 28

Hvordan man kan sætte et varmt badekar i dit hus

Spabad kan være en afslappende tilføjelse til din hjemmets bekvemmeligheder, men hvis du ikke planlægger godt, du kunne finde at afslappende spabad bliver til et mareridt. Det første skridt at tage, når at sætte et spabad inde i dit hjem er at sørge for, du er fortrolig med og parat til at møde alle lokale bygningsreglementer. Kontakt din by eller amt bygning inspektør, før du gør noget andet for at sikre dine planer er op til kode.

Instruktioner

•Reinforce grundlaget for gulvet hvor varmt karbad vil blive placeret. Hvis du bygger en slab for hot tub, skal det være lavet af beton på mindst fire inches tyk og forstærket med stål barer i hele. Området bør være i stand til at modstå mindst 90 pounds per kvadratfod. Leje en entreprenør til at bekræfte end nogen eksisterende gulve kan modstå denne belastning.

•Installer tilstrækkelig ventilation. Rummet hvor spabadet bliver bør have kontinuerlig ventilation til at hjælpe flytte fugt ud af lokalet og forhindre mug og meldug. Du kan også installere en affugter til at fjerne ekstra fugt fra luften.

•Consider og plan for dræning af spabadet. Nogle spabade har en slangetilslutning, der tillader dig at køre en haveslange fra karret i gården eller andre drain til at fjerne vandet fra karret. Eller du kan installere et dræn i foundation, hvis du bygger det. Dette er den dyreste løsning. Et alternativ er at købe en dykpumpe, der vil pumpe ud i vandet, når det er nødvendigt. Men du skal fjerne den sidste tomme eller deromkring af vand med en våd/tør shop vac eller i hånden.

•Hav en elektriker køre en dedikeret 240 volt kredsløb til det rum, hvor varmt karbad vil være. Sørg for, at forretningen er jordet, og at der er ingen synlige ledninger overalt i rummet.

•Installer spabad efter fabrikantens anvisninger eller har producenten eller andre licenserede spa specialist installerer det for dig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com