Hvordan man kan sætte fliser på et ujævnt betongulv

November 27

Hvordan man kan sætte fliser på et ujævnt betongulv

Hvis du har en gammel betongulv og du ønsker at gøre en mere præsentabel overflade, overvejer flisebelægning over det. Gulvfliser har brug for en solid, hård overflade under dem for at forhindre krakning, så konkrete er en god base. Hvis den betongulv har dips i overfladen, som gamle betongulve undertiden gør, skal du udjævner dem, før du fliser. Flydende gulv leveler er en form for flydende cement, der udligner ujævn undergulve.

Instruktioner

•Brug flydende gulv udjævnerdøre at udfylde eventuelle lave steder i betongulv, hælde leveler langsomt og lade det spredt ud. Lad det har sat 24 timer.

•Measure hver dimension af gulvet og finde sin midterste punkt. Markere det midterste punkt fro bredden og længden af rum, på alle sider af rummet. Fastgør en linje med din kridtstreg fra hvert mærke til mærket direkte på tværs af lokalet fra det. Dette vil efterlade dig med to vinkelrette linjer, der krydser hinanden på midten af gulvet, opdele rummet i fire kvadranter.

•Anvend en indskåret flisebelægning murske at sprede tynd sæt mørtel til én af de fire hjørner formet i skæringspunktet af linjerne. Dække omkring fire kvadratfod af gulvets overflade.

•Tryk på en flise til mørtel i krydset. Lægge en anden flise ud for det, indsætte flise afstandsstykker mellem fliserne, som du går. Afstandsstykkerne oprette et ensartet hul injektionsmørtel anvendelse.

•Gentag og fortsætte, arbejde din vej fra midten af gulvet perimeter i et gittermønster. Lægge mere mørtel efter behov. Sætte afstandsstykker mellem alle fliserne. Skær fliser på kanterne med din flise cutter, efter behov.

• Lad mørtel angivet til 24 timer. Trække ud afstandsstykkerne.

•Mix injektionsmørtel ifølge instruktionerne på dets beholder. Tryk på injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliser, ved hjælp af injektionsmørtel float til at tvinge det i, mens skrabe overfladen. Tørre op overskydende injektionsmørtel med fugtig svamp. Lad injektionsmørtel angivet til 48 timer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com