Hvordan man kan sætte Glitter på et loft

November 4

Enhver lille pige går gennem en prinsesse fase. Hun ønsker at klæde sig ud som en prinsesse, se prinsesse film, høre prinsesse historier og handle ud prinsesse scener. Hun kan endda spørge til at dekorere sit værelse til ære for sin yndlings prinsesse og måske ønsker til glam det op med en lille strejf af glitter. Fordi glitter kan være rodet, bruges det bedst i et sted, der ikke vil blive berørt. Loftet er et perfekt sted for glitter i et rum og kan nemt tilføjes til clear-coat lak for hurtig anvendelse.

Instruktioner

•Visit din lokale håndværk butik for at afhente de elementer, du har brug for. Når du vælger glitter, skal du vælge en farve, der vil koordinere godt med de eksisterende farver i dit værelse. For eksempel, hvis dit værelse vægge er hvide og tæppet er pink, vælge en pink glitter, der bedst matcher gulvet.

•Mix glitter i clear-coat lak. Undertiden glitter er simpelthen kastet ind på loftet, mens loftet maling er stadig våd. Mens denne metode virker, er det forfærdelig rodet. Blande glitter i clear-coat lak vil tillade farve glimmer til at skinne igennem mod dit loft maling farve. Bland dine glitter lak skabelse ved hjælp af en del glitter til tre dele fernis og kombinere med en maling omrører.

•Applicer den glitrende lak til loftet. Hæld lak i en maling bakke, ligesom du ville gøre traditionelle maling. Brug din maling rulle knyttet til udvidelse stangen til at anvende blandingen til loftet, og brug en pensel til at anvende blandingen til hjørner af loftet. Udfyld eventuelle splotchy områder.

Tips & advarsler

  • Hvis du hellere vil ikke gå gennem processen med at blande dine foretrukne glitter i en klar-coat glasur til dit loft, afslutte Køb glitter maling fra en virksomhed som Benjamin Moore. Ikke alle maling butikker bære denne type produkter, så kan det være nødvendigt at gøre en specialordre.
  • Glitrende lofter er også fantastisk til bryllupper og formelle begivenheder.
  • Overveje at lægge ned en dråbe klud i rummet du maling for at beskytte gulve og møbler bør Lak drop.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com