Hvordan man kan sætte hemmelige rum i soveværelser

June 4

Mens hemmelige rum er oftest ses i film, indarbejde nogle virkelige boligejere hemmelige rum i deres soveværelser for personlig sikkerhed, beskyttelse af værdifulde genstande, eller blot for sjov. At have et hemmeligt rum ikke blot giver dig en one-of-a-kind samtale-starter når en ny gæst besøger dit hus, det giver også en skjult sanctuary inden for dine mest personlige rum. Uanset hvad dit budget og grund til at ønske en hemmelige rum i dit soveværelse, tænke ud af boksen og engagere professionel hjælp til at skabe en sikker hemmelige rum egnet til dit hjem.

Instruktioner

•Disguise døren til dit soveværelse skab til at tilføje en hemmelige rum med minimal strukturelle indvirkning og regning. Denne tilgang til at sætte i et hemmeligt rum er særlig velegnet, hvis du har et lavt budget og du har et stort walk-in closet. For eksempel, kan du skjule døren af købe eller bygge en skabet døren lavet til at ligne en bogreol. Eller, for en dosis af "Løven, heksen og garderobeskabet", skåret en åbning ud af bagsiden af et stort garderobeskab, justere åbning med skabet døren og sikre armoire mod væggen.

•Enclose et område af dit soveværelse med falske vægge og en skjult indgang hvis du ønsker et stort hemmeligt rum eller ikke har et skab til at bruge. Tilføje et hemmeligt rum med falske vægge vil gøre soveværelset synes mindre end dets faktiske størrelse og kræver væsentlig renovering og bygning knowhow. Denne metode er velegnet til erfarne hjem renovators med plads til overs i deres soveværelser.

•Hire en professionel hemmelighed-værelse builder--ja, de findes--for at udforme og installere en hemmelige rum i dit soveværelse. En sådan fremgangsmåde er hensigtsmæssig, hvis du har utilstrækkelig konstruktion erfaring til at udføre større renoveringer dig selv, eller hvis du ønsker et ultra-komplekse hemmelige rum, såsom et værelse med en skudsikker dør eller værelse adgang via en hemmelig passage. Den væsentligste ulempe at leje en hemmelighed-værelse professionel koster. Men hvis dit budget er så stor som din fantasi for dit soveværelses muligheder, et pro kan være vejen at gå.

Tips & advarsler

  • Indkøb og installation af præ fabrikeret reol døre eller andre hemmelighed-værelse accoutrements, snarere end at lave dit eget fra bunden, kan gøre at sætte i en hemmelig værelse mindre af en teknisk udfordring.
  • Sikre, at alle døre kan åbnes fra indersiden og ydersiden, så der er ingen måde for nogen at få låst eller fast inde i det hemmelige rum. Kontroller også, at rummet opfylder alle relevante bygning og brand koder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com