Hvordan man kan sætte op gardiner på skydedøre med Lamelgardiner

September 2

Lamelgardiner er praktisk og billig men kan gøre et rum føler sig kold og upersonlig. En nem måde at tilføje farve og interesse til et værelse med en glidende glasdør med Lamelgardiner er ved at tilføje gardiner. Du kan vælge gardiner, der er dummy paneler, hvilket betyder, at de ikke flytte men blot ramme den glidende glasdør, eller du kan vælge gardiner, der vil lukke over de lodrette persienner. Uanset hvad du vil beholde privatlivets fred og lys kontrol af de lodrette persienner.

Instruktioner

•Measure 4 til 6 inches over glidende glas dørkarmen og 4 inches ud (hvis du har væggen rummet), og det markerer stedet for det første beslag. Måle og markere den samme afstand på den modsatte side, og måle og markere midten.

•Brug stud finder til at afgøre, om nogen af dine mærker vælter en stud og sætte en X gennem enhver mark, der falder på en stud.

•Brug boremaskine til at skrue i gipsvæg ankre på varemærkerne, ikke over en stud indtil hovedet er flugter med væggen.

•Sæt gardinet konsoller ved hjælp af en boremaskine, men ikke fuldt ud spænd skruerne. Bruge niveauet for at sikre hver ende er plan med midtpunkt. Hvis lidt off, bruge din hånd til at skubbe beslaget op eller ned. Når niveau, spænd skruerne.

•Skub gardiner på stangen, og Indsæt i parenteserne. Justere gardiner, så de hænge jævnt mellem støtte midtpunkt og hver ende beslag, og spænd den lille skrue findes på undersiden af holderen, indtil stangen er sikker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com