Hvordan man kan sætte op gulvet Molding

November 19

Hvordan man kan sætte op gulvet Molding

Hvert værelse ser mere komplet og avanceret med en korrekt installeret flat trim hvor væggene mødes gulve. Dette trim kaldes gulvet støbning og det er en fantastisk måde at tilføje farve og stil til dit hjem. Tilføje ordet molding til rum, hvor der mangler det eller geninstallere mere stilfuld gulvet støbning på steder, der har brug for en opgradering.

Instruktioner

•Measure længden af væggene, du vil føje ordet molding til, ved hjælp af et målebånd. Tilføje op summen af væg længder og derefter tilføje yderligere 10 procent. Købe dette beløb af gulvet støbning.

•Vælg en væg for at starte med og tage ud din justerbare square målebæger til at bestemme, hvordan man kan skære enderne af dit gulv støbning. For indvendige hjørner hvor der vil være skære to stykker af trim, møde hinanden, hvert stykke af trim kan måle halvdelen af vinklen på hvert hjørne. Skære trim på en vinkel, så forreste del af trim er kortere end tilbage. Denne måde, de to hjørne stykker vil passe sammen problemfrit. Hvis du arbejder med en udvendige hjørne, hvor to stykker af trim mødes, skær enderne af hvert stykke af trim på en 45-graders vinkel.

•Kontrollér de vinklede nedskæringer på din trim med dine gering så. Skrive en locator på bagsiden af hvert stykke af trim, så du ved præcis, hvor til at sætte det når du er færdig med savning.

•Nail trim ind i væggen, ved hjælp af trim negle en fod fra hinanden. Sætte søm langs toppen og bunden af hele længden af trim.

Tips & advarsler

  • Følg producentens anvisninger, når ved hjælp af din gering så således at du ikke uforvarende bruger det unsafely.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com