Hvordan man kan sætte op ramme for gipsvæg

May 8

Indramning en væg eller loft for drywall ligner meget normal 2 x 4 træramme konstruktion. Der er dog et par ekstra trin, der er brug for, så gipsplader, der dækker kan installeres på en måde som finish lag gips let kan anvendes og vil ikke knæk efter værelset er malet eller tapetseret.

Instruktioner

•Ansigt fremad og ramme vægge i en konventionel sag, placere lodret studs 16 inches på center. Dette omfatter en bundplade, to top plader, dobbelt indlæg omkring døre og vinduer og krøbling og jack vægge indrammet i samme mønster som resten af rummet. Glem ikke, at den første stud i hver væg er placeret 16 inches på center fra den udvendige kant af bundpladen. Hvis dette ikke sker korrekt, resten af målingerne vil være slukket, og hvert stykke af sheetrock bliver nødt til at blive skåret en ekstra gang inden det skrues på plads.

•Kontrollér alle lodrette hjørner for at være sikker på, at der er et par af vertikale udformning medlemmer i hvert hjørne. Ofte vil der være en lodret 2 x 4 stud, men et andet medlem vil være nødvendigt at gøre for en stram hjørne. Når du installerer den anden 2 x 4, Sørg for det sidder på bundpladen på samme måde som resten af de vertikale udformning medlemmer. Slå ikke i bestyrelsen sidelæns for at skabe en større sømning overflade. 1 ½ inches på den smalle kant er alt hvad du behøver. Tå negle dette bord ved at placere seks negle på bunden og toppen tidspunkt.

•Kontrollér alle skab områder at se alt er udformet korrekt. Være særligt opmærksomme på alle hjørner, som kan have brug for nogle ekstra lodrette stykker. De kan installeres som i trin 2.

•Block i for horisontale sømme, der forekommer i våde områder som omkring et badekar og bruser. Hvis du installerer "grønne" eller "vandtæt" sheetrock omkring et bad (dette er standard operating procedure), skal du tilføje ekstra 2 x 4 blokering, uanset hvor den sheetrock danner en vandret søm. Denne blokering bør beliggende være præcis fire fod over karret, med center for at blokere lige i fire-foot mark. Negle hver blok så godt du kan, og du kan bruge kortere negle (#12), hvis du skal.

•Tilføj ekstra vandret blokerer for ethvert område, der er designet til fliser skal placeres på toppen af den sheetrock. Igen, blokere for enhver vandret sømme med center for hvert bord, falder på fire-foot mark som i trin 4.

•Tilføj vandrette blokerer for hele rummet, hvis du har vertikale pigge, der er 24 inches på center. Kridt en linje på præcis fire fod og ½ tomme ned fra loftet i rummet, og derefter tilføje blokering. Hvis dit værelse er højere end otte fødder, så kridt en anden linje på 8 fod og ½ tomme. Den ekstra ½ tomme er for loft ark rock. Glem ikke at hænge den sheetrock på loftet første, før du begynder med væggene.

Tips & advarsler

  • Vægge, der er indrammet på 16 inches på center behøver ikke meget blokering.
  • Vægge, der er indrammet 24 inches på center skal ekstra blokering, uanset hvor en søm falder.
  • For en solid sheetrock væg og loft, brug kun materiale, der er mindst ½ tomme i tykkelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com