Hvordan man kan sætte op Solar skærme uden rammer

July 1

Hvordan man kan sætte op Solar skærme uden rammer

De første sol skærme var pakket--lidt ligesom storm windows-- og installeret i udvendige vinduesrammer. Solar skærme er nu tilbydes som rullegardiner, der nemt kan monteres inde i dit hjem. Disse skærmbilleder kan filtrere op til 97 procent af skadelige UV-lys, reflektere varme sollys væk fra dit hus og stadig give en udsigt over udendørs. De fleste af disse roller skærmen modeller har lignende installation instruktion, der kræver kun rulle skærm kit og nogle simple redskaber.

Instruktioner

•Test din monteringsmuligheder. Rullens solar skærme kan monteres inden for eller uden for vinduesrammen. Sikre, at din parentes kan skrues ind i massivt træ eller stud boards, fordelt ligeligt af inches fra hinanden, en som større skærme kræver ekstra beslag.

•Measure længde af vinduet plads du har brug for til at dække. Længere skærme kræver ekstra beslag for support. Installere to beslag til 30 inches af skærmen, og derefter tilføje en ekstra beslag for hver 20 ekstra inches skærmen længde. For eksempel, ville en 78-tommer lang skærm kræve fire parentes.

•Measure og mark i 2 1/2 inches fra enderne af solar skærmen. Hvis du har brug for tre parentes, centrere tredje mellem de to ender. Sikre, at eventuelle ekstra parenteser er jævnt fordelt. Solar screen parenteser er ofte skruet i vinduesrammen, så rager en prøve beslag - centreret på din mærkning-- og blyant gennem skruehullerne.

•Drill pilot huller til din skruer i de steder, du har markeret. Brug en plan for at sikre, at din montering området er niveau. Hvis ikke, skal du tilføje shims for at level din skærme. Mest sol skærm beslag tråd skruer gennem bunden af beslag til at distribuere vægten af solar skærmen. Sikre, at dine skruer 1 1/2 inches længere end den lodrette højde af parentes eller 2 1/2 inches for længere skærme.

•Monter beslag med skruer. Sikre center skruen først. Nogle beslag har små huller til at sikre beslaget til væggen. Hvis ja, bore pilot huller og sikre skruerne før installation af enhver yderligere lodrette skruer.

•Sæt slutningen monteres beslagene. Nogle versioner snap på plads, mens andre kræver skruer.

•Installer skærmen med den farvede side opad. Den modsatte side bruges til at reflektere sollys væk fra vinduet og bortfiltrerer skadelige UV-lys.

•Sæt nogen ledning spænding enheder, såsom den universelle ledningen strammer til Hunter Douglas modeller til bunden af skærmens netledning.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har et sted at montere din solar roller skærme, vedhæfte en 2 x 2 tommer stråle af træ--fastgjort til væggen studs--på tværs af toppen af dit vindue.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com