Hvordan man kan sætte på en GE tørretumbler bælte

August 18

Har du nogensinde gået til din vaskerum, forventer at høre den konstante klimpre af tørretumbleren kun at opleve den glatte drone af en motor, spinning uden et bælte? Det er i øjeblikket, du får et synkende følelse i pit af din mave. Tørretumbler selen er brudt. Godt, hvis du har en GE tørretumbler, er så du i lykke. Her er nogle nyttige tips til at arbejde med den tørretumbler bælte.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra forretningen leverer strøm til enheden. Fjern de to skruer, der holder den tørretumbler toppanelet på plads. Når du fjerne skruerne, bare løft panelet og vippe det tilbage at afsløre tromlen. Du bør se bælte limply sidder på toppen af tromlen.

•Hvis selen ikke er helt brudt, skal du muligvis til at vippe frontpanelet mod dig til at adskille det fra tromlen. Hvis dette er tilfældet, bare vippe frontpanelet og skub bælte ud fra over tromlen.

•Tag din nye GE tørretumbler bælte og pak det omkring tromlen. Du vil se en mærket på tromlen, hvor gamle var placeret, så bare prøv at line det op som tæt på denne mark, som du kan. Hvis selen var fuldstændig brudt og du behøvede at vippe frontpanelet for at fjerne det, skal du vippe panelet i dette trin for at få bælte rundt om tromlen.

•Understand at der er to måder, du kan streng bælte rundt af motoren remskive. Først er gennem tager frontpanelet helt ud. Men selv hvis du går denne rute blive advaret - det tager nogen med meget stærke, men alligevel bemærkelsesværdigt små hænder til at opnå dette kunststykke fra forsiden af tørretumbleren. Den bedste måde er gennem ryggen. Du skal muligvis fjerne udluftningsanordning slange.

•Behind tørretumbler, fjerne bunden adgangspanelet. Inside, vil du se remskive system knyttet til motoren. Afhængig af din model, kan der være en fjeder eller en bøjet bar, der bliver brugt som en fjeder. I begge tilfælde, vind bælte omkring Remskiver, og sørg for, at du ikke vende bæltet.

•Når du har bæltet fuldt installeret, lukke bagpanelet og dreje tromlen for at sikre, at det roterer problemfrit. Endelig igen sikre toppanelet på plads.

•Plug tørretumbleren tilbage i og reconnect udluftningsanordning slange, hvis du var nødt til at afsende den, da du har fået adgang til bagpanelet. Nu, bare kaste i en belastning af tøj og lader det køre gennem en cyklus for at sikre at alt forløber problemfrit.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com