Hvordan man kan sætte på en patenteret Ultramet kondensator

August 2

Den patenterede Ultramet kondensator er en universel udskiftning køre kondensator fremstillet af AmRad Engineering, et datterselskab af amerikanske Radionic Corporation. Denne olie-fyldt, motor kondensator, hvilke funktioner seks indbyggede kapacitans værdier, der tillader mere end 200 kombinationer af enkelt og dobbelt-værdi, er udbredt i standard varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) applikationer. Installation af Ultramet kondensator adskiller sig ikke fra installere andre køre kondensator. Som med enhver køre kondensator, men pleje bør tages for at sikre har den gamle kondensator været helt afladet før du rører den.

Instruktioner

•Shut slukke strømmen til HVAC enhed kompressoren, hvor Ultramet vil blive installeret, derefter få adgang til indersiden af kompressoren. Gøre dette ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne den dække fastholde skruer.

•Tag på sikkerhed handsker og derefter placere metal spidsen af skruetrækkeren på tværs af vinger på den gamle kondensator at frigive alle resterende afgift.

•Tag fan, fælles og Herm terminal isolatorer fra vingerne af den gamle kondensator, som vil blive placeret i nærheden af kompressor fan. Skrive ned hvilke ledninger var forbundet til hvilke isolatorer. Fjerne isolatorer med skruetrækkeren.

•Tilslut Herm, ventilator og fælles terminal isolatorer til de tilsvarende vinger på Ultramet kondensator med en skruetrækker.

•Udskift kompressor cover og genoprette magt til HVAC kompressor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com