Hvordan man kan sætte på en sten Facade med mørtel & skærme

December 19

Hvordan man kan sætte på en sten Facade med mørtel & skærme

Udseendet af klipper og sten på en gærdet, pejs surround eller udvendig væg kan tilføje en gammeldags elegance og storhed til nogen del af dit hjem. Bygning med faktiske klipper, men kan være en opslidende oplevelse, der kræver en masse tunge løft. For denne grund, producenter udviklet rock eller sten finér, en flise-lignende materiale, der indeholder et naturligt udseende sten står i front, men er tynd og afrevne fladt i ryggen skal knyttes til en mortared væg. Mørtlen er typisk spredt på en metal tremme, en robust skærmen-lignende metalnet, der fungerer som en base.

Instruktioner

Bygning papir og tremme

•Sæt bygning papir, en robust type byggeri papir bruges til at forhindre fugt nedsivning, på træ væg bærematerialet med tagdækning negle eller tunge hæfteklammer. Papiret skal være i lange, sammenhængende stykker. Overlapper kanterne af papiret af mindst 4 inches, og vedhæfte flere lag for at give en stram lukkehøjde. Sikre at papiret strækker sig rundt om hjørner mindst 16 inches.

•Installer metal tremme på bygning papir ved hjælp af hegn hæfteklammer eller 1 1/2-inch tagdækning negle, drevet ind i væggen studs hver 6 inches. Metal tremme er den skærm-lignende, fleksibel mesh materiale, der giver tand som mørtel kan greb. Kontroller, at tremme er installeret ru side ud, med indrykket kopper opad, således at det føles glat, når du kører hånden opad over Pudsprofiler og ru når du kører det. Overlap ark af tremme 1 tommer på den vandrette kant og 2 inches på lodret. Sikre en 4-tommer clearance mellem jorden og den laveste kurs af sten finér på en ydervæg til undgå pletter fra planter og jord.

•Lay ud af en test mønster af dine sten finér på en tør, plan stykke lærred eller krydsfiner. Varierer størrelsen, tekstur og farve af sten til at skabe en behagelig design, sikre leddene mellem stenene er ikke mere end 1/2 tommer bred.

Mørtel og sten

•Mix et parti af Type M mørtel, et morter med betydelig trykstyrke, en jordnøddesmør konsistens. Tryk på mørtel på tremme med en square-ende murske, at skabe en 1/2 - 3/4-tommer-tykke lag. Dække ikke mere end 5 kvadrat fødder på et tidspunkt at forhindre mørtel fra udtørring inden stenene kan installeres.

•Mist på bagsiden af hver sten finer stykke med vand, derefter sprede 1/2 tommer af mørtel på bagsiden af hver sten. Vedhæfte sten fast på mortared væggen oppefra og ned, der begynder med hjørner, brug din tørre test mønster som en guide. Sikre, at ikke mere end en 1/2-inch fælles findes mellem stykker. Med hjørne stykker installeret, tillægge de flade stykker, også arbejde fra toppen ned forhindrer dryp på tidligere installerede finer mørtel. Hvis mørtel dryppe på installerede sten, Fjern det straks med et piskeris kost. Vildfarne mørtel vil plette. Tillad mørtel til tørre natten over.

•Fyld leddene med mørtel ved hjælp af et morter taske, en type af cement glasur taske med en metal spids. Tillade fælles mørtel at helbrede for 1 time, derefter forme mortared leddene med en samling værktøj, en buet håndholdte metal pind. Feje væk overskydende mørtel med et piskeris kost, og lad det tørre i et par dage.

Tips & advarsler

  • Selv om en rock facade er kun en fernis, er det stadig temmelig tung. Sørg for den væg det påføres kan støtte dets vægt, og tjekke lokale bygningsreglementer for andre krav.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com