Hvordan man kan sætte på falske Log sidespor

July 1

Udseendet af logfiler oprettes en rustik føler som ingen anden. Bygningskonstruktioner log kan være pebret og gang forbruger, og tilføje split log sidespor kan være næsten lige så meget arbejde. Falske log sidespor, lavet af samme materiale traditionel vinyl sidespor er trykket fra, installerer ligesom vinyl sidespor. Det er nemt skæres og installeret af selv begyndelsen gør det selv-installatører. For de bedste resultater, starte ved at installere trim og kant stykker først og derefter vedhæfte sidespor, arbejder fra bund til top.

Instruktioner

•Measure op fra toppen af fundamentet, 1 tomme; eller fra klasse 2 inches, hvis væggen løber til jorden. Markere væggen i denne højde i den ene ende. Brug en streng plan, trukket på en kridtstreg, for at snap en plan vandret linje i denne højde langs væggen. Vedhæfte en igangsætter strip til væggen med behandlede dæk skruer med sin nederste kant langs denne linje. Køre i én skrue hver 12 inches, forlader hovedet stikker lidt ud af væggen for at forhindre buckling træbeklædningen. Køre skruer i midten af slots i den sømning stribe langs den øverste kant. Installere så mange fulde længde stykker, som vil passe. Måle og klippe det sidste stykke til at passe med tin snips.

•Installer træ kornet log-stil hjørne trim i begge ender af væggen. Skær trim til at passe med tin snips fra en højde svarende til kridtstreg, til bunden af etageadskillelsen (eave). Tillægger med skruer i en lignende måde starter strip. Indsæt én skrue hver 10 til 12 inches langs hver lodret kant.

•Installer trim på toppen af muren, vandret, fra det ene hjørne trim til den anden. Installere fuld stykker, hvor det er muligt, skære det sidste stykke til at passe på samme måde som starter strip.

•Klippe stykker af J-trim til at passe hver side, bunden og toppen af hvert vindue. Udskårne stykker passer til siderne og toppen af dørene. Vedhæfte Jørgensen-trim ved hjælp af den samme skrue teknik tidligere skitseret for andre trim. Installere det med den flade kanten mod døren eller vinduet, og den åbne kanal vender ud.

•Start sidespor installation i bunden af væggen i venstre side. Passe til en fuld stykke af sidespor til væggen, montere låse kanalen langs den nederste kant af sidespor på låsning perle langs den nederste kant af starteren strip. Tryk opad til snap og låse brik på plads. Skub den venstre ende over, indtil det passer ind i den åbne rille langs den lodrette side af væggens ende trim.

•Sæt sidespor med skruer. Space dem hver 12 inches langs sidespors øverste kant. Passe den næste stykke kant-til-kant med det første stykke, overlappende dem omkring en tomme, hvor de mødes. Fastgør sidespor på låsning perle starter Strip skrue hver brik til væggen som tidligere skitseret. Tilføje fuld stykker så vidt muligt. Klip et stykke til at passe mellem den sidste fulde stykke og den fjerneste ende trim. Overlapper det 1 tommer og indpasse slutningen i slutningen trim.

•Installer yderligere rækker som i trin 6, montering bunden låsning kanal af hver på den øverste låsning perle af rækken nedenfor. Skrue hver stykke hver 12 inches. Udskårne stykker til at passe omkring døre og vinduer med tin snips. Installere sidespor til den fulde højde af væggen. Du skal måske "rip cut" meget øverste række med tin snips til at passe mellem den øverste ende trim og rækken sidste fuld størrelse. Installere det som for de andre stykker, bortset fra at toppen skåret kant underkjoler i slutningen trim, snarere end at være skruet fast til væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com