Hvordan man kan sætte på nyt tag pyntede

November 17

Hvordan man kan sætte på nyt tag pyntede

Tag pyntede er installeret på et fladt tag overflade, der også bruges som en udendørs terrasse. En af de mest almindelige materialer til udendørs pyntede er krydsfiner, som er holdbart, overkommelig, let at vedligeholde og nemt at udskifte. Hvis en eller flere af planker på dit tag pyntede er beskadiget eller løs, kan det være tid til at udskifte dem. Tage forholdsregler, når du arbejder på et tag dæk, da du er sandsynligvis mindst én historie op fra jorden.

Instruktioner

•Brug et brækjern til at opløfte de gamle stykker af tag pyntede, derefter slette dem. Bruge en hammer til at fjerne enhver sidesten negle.

•Measure dæksplads til at sikre den nye pyntede vil passe fint. Udskift det gamle tag pyntede med krydsfiner, der er mindst 1/2-inch tyk. Bruge plader af krydsfiner, der er omkring 4-fod bred og 8-fod lange. Disse størrelser forhindre fælles tag pyntede problemer, såsom strukturelle problemer.

•Klippe krydsfiner til at passe på dækket, hvis nødvendigt, ved hjælp af en miter så.

•Installer H-klip, eller strukturelle træpanel kant klip, langs kanterne af krydsfiner hvor det opfylder dit hjem, strøer, tag spær eller andre strukturelementer. Disse klip har to åbninger, en hvor du kan glide krydsfiner i, og en anden, der glider over andet elementet. Område midt i klippet vil forblive på plads på sin egen, på grund af vægten fra begge sider.

•Space hvert stykke krydsfiner pyntede omkring 1/8 tomme ud over den næste ene på alle sider. Denne afstand er nødvendig, fordi krydsfineren vil udvide over tid. For at opnå dette hul, tilføje 16d loddet nails hvert par fødder mellem alle krydsfiner overflader. Negle vil skabe kløften og hjælpe med at holde krydsfiner på plads.

•Nail ned alle kanter af krydsfiner, og space dem ikke mindre end 6 inches fra hinanden og mindst 3/8 tomme fra kanten. Stærk blæst kan rippe op krydsfiner fra dit tag pyntede, så det er meget vigtigt at neglen hvert stykke langs alle kanter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com