Hvordan man kan sætte Slipcovers på sofaer med pude rygge

October 1

Hvordan man kan sætte Slipcovers på sofaer med pude rygge

Er din sofa stadig i god stand, men begynder at se falmet og slidt i kanterne? Købe skræddersyede slipcovers for en sofa der har løs puder på bagsiden og løse hynder på sædet kan være dyrt. Du kan bruge en færdiglavet slipcover, der kan gøres med let at følge instruktionerne. Du spare dig penge og har en flot sofa at nyde i år.

Instruktioner

Hvordan man kan sætte Slipcovers på sofaer med pude rygge

•Purchase en slipcover designet til at passe en sofa, der har en stor pude i ryggen og en stor pude på sædet-området. Disse slipcover sæt kommer normalt i tre separate stykker.

•Fjern alle puder fra sofaen og dække den base sofa efter de instruktioner, der kommer med slipcovers. Guffe i grundigt rundt i bunden af sofa arme og passer omhyggeligt i ryggen. Hvis slipcovers passer for løst på armene, skal du bruge quilt pladevat til wrap og pad armene indtil slipcover passer jævnt.

•Sæt alle Sædehynder i heldragter sæde dække, polstring mellem hynderne, hvis nødvendigt med skum eller quilt blinke for at få en glat fast fit. Hvis pyntesnore på de originale hynder viser gennem dækslet slipcover, enten dække det med et lag af quilt pladevat eller fjerne og gemme den oprindelige pudebetræk.

•Tag et af bagsiden puder, hvis de vil ikke alle passer i den tilbage pudebetræk. Udfyld eventuelle resterende ledige områder med quilt pladevat eller skum og fnug indtil udseendet er glat.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com