Hvordan man kan sætte tilbehør på flise vægge

January 18

Hvordan man kan sætte tilbehør på flise vægge

Keramiske fliser bør behandles som glas, når du forsøger at montere inventar til materialet. Keramiske fliser vil fraktur og chip, hvis den ikke håndteres korrekt. Montering af tilbehør, såsom en håndklædeholder til en mur kræver bore huller til skruer. Den bedste metode kræver brug af specialiserede borehoveder og en variabel hastighed boremaskine. En langsommere hastighed på boret tillader borehoved til langsomt udelade materialet uden vibrerende flisen. Vibrationer føre til revner og brud.

Instruktioner

•Hold tilbehør mod væggen for at bestemme den korrekte placering af monteringsbeslag inkluderet med tilbehøret. Mærke toppen, bunden og siderne af tilbehøret med en tør slette markør.

•Klippe et stykke maler tape til størrelsen af de varemærker, der er foretaget i trin 1. Tryk på tape på væggen inden for grænserne af de omhandlede varemærker.

•Hold Monteringsplade til tilbehør mod tape og mark placeringen af skruehullerne.

•Drill huller på en langsom hastighed ved hjælp af en variabel hastighed bore med en ny carbide-tippes murværk borehoved. De fleste tilbehør har brug for en 1/4-inch hul til plastik anker. Hold drill plan og solid, men ikke tung, pres mod bagsiden af boret. Bore hul til den korrekte dybde af en plastik anker.

•Tag tape fra væggen og presse den plastik anker i hullet indtil spidsen af ankeret er flugter med flisen. Tråd monteringsskrue inkluderet med tilbehør gennem monteringspladen og skru den ind i plastik anker. Gentag for hver montering beslag og skrue placering. Fuldføre installationen efter de vejbeskrivelser er inkluderet med tilbehøret.

Tips & advarsler

  • De fleste tilbehør leveres med ordentlig størrelse plast ankre og instrukser med angivelse af størrelsen af hullet nødvendige for ankeret. Følg guiden størrelse på vejledningen og bruge lidt carbide-tippes murværk af den rigtige størrelse til at bore hullerne. Gå langsomt når boring af huller.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com