Hvordan man kan sætte tre tommer keramiske fliser på væggen

May 18

Keramiske væg flise er et vandtæt og dekorative dækker velegnet til brusere, badeværelse vægge og køkken backsplashes. Mens der er flere størrelser af flise på markedet, vil undertiden udformningen af flisen eller størrelsen af programmet kræve en bestemt størrelse flise til at udføre jobbet. Tre tommer keramiske fliser er særlig velegnet til backsplash applikationer, der er 18 inches i højden.Installere tre tommer keramiske fliser på enhver væg, der dækker, hvor deres design og størrelse egner sig til jobbet.

Instruktioner

•Forbered væggen for at modtage flisen. I våde programmer, såsom Brusevægge, flise backerboard som Durock skal installeres ved at skrue plader til studs. Køkken backsplash tile kan installeres over en ren, tør væg overflade.

•Measure området for at være flise, og markere off et lignende område på en nærliggende flad overflade. Lægge fliserne i et tørt layout på denne overflade til at bestemme hvor nedskæringer vil blive foretaget og hvor stor en injektionsmørtel fælles bør overlades.

•Mark nogen fliser, som vil kræve skæring med en straight edge og blyant. Skære disse fliser på flise saven og returnere dem til tørre layoutet for at kontrollere deres pasform før installation.

•Find laveste midtpunktet af muren for at være flise. I et køkken backsplash, dette vil være imod counter, i et brusebad, vil dette være mod gulvet eller balje. Markere denne plads med lige kant og lineal.

•Spread et tyndt lag af thinset over området for at være flise, pasning til bemærkning midterlinien tidligere fundet. Passe til at forlade murske mærker i den tynde indstillet til at hjælpe med at sikre den flise greb.

•Lay den første flise på plads markeret således at linjen markeret gennemskærer flise lodret i midten. Tryk på fliserne fast på plads; Hvis det er nødvendigt brug en trækølle fortsat lægge fliser ud til siderne i lige foranstaltning og derefter begynde flisebelægning op. Bruge injektionsmørtel afstandsstykker for at lægge fliser jævnt med injektionsmørtel fælles allerede fastlagt. Begrave de skære fliser i hjørner og øverste kant af installationen.

•Grout fliser når den tynde sæt har tørret i 24 timer ved pakning injektionsmørtel i injektionsmørtel leddene med float. Brug slebet injektionsmørtel til enhver fuger større end 1/8 tomme. Placere en perle af caulk i en 90 graders vinkler, såsom hvor flisen opfylder en tæller, eller ændrer vægge.

Tips & advarsler

  • Håndlavede fliser vil kræve en større injektionsmørtel fælles end maskine lavet fliser til at rumme deres ujævne kanter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com