Hvordan man kan sætte TV over pejsen

August 27

Hvordan man kan sætte TV over pejsen

Hvis du vil installere dit TV over pejsen, er det nødvendigt at hensyn til flere faktorer. Størrelsen af din pejs mantel, type af brand du normalt brænde, type og størrelse af dit TV, og den hardware, du køber vil faktor i din evne til at få TV lige hvor du ønsker. Dybest set, er du nødt til at vurdere, om det er også praktisk at placere dit TV over pejsen. Hvis du beslutter at gå videre med projektet, være parat til at tilbringe en eftermiddag for at få det rigtige.

Instruktioner

•Measure længde, højde og bredde på dit TV, ved hjælp af et målebånd.

•Measure din pejs mantel. Hvis du har en fremskrivning-back TV, kan du muligvis indstille det på kaminen, så længe det er bred nok. Projektion-back tv er for store til at blive hængt på en væg.

•Mark i midten af din pejs med en blyant. Brug en stud finder til at finde væggen studs over pejsen på begge sider af denne midterlinien. Skub stud finder langsomt på tværs af væggen, indtil det bipper, og derefter tegne en lille lodret streg der. Flyt dine stud finder over omkring 6 inches i retningen din var tænkt mig, men nu vende retningen og skub det langsomt mod din linje indtil det bipper igen. Markere dette sted med en anden lille lodret streg. Disse er kanterne af en mur stud. Afhængigt af størrelsen på dit TV er det sandsynligvis nødvendigt at finde mindst to væggen studs tilknyttes korrekt montering udstyr.

•Tag skruer (der skal være fire af dem) fra huller i udstyret, montering og sæt dem til side. Hvis det er nødvendigt, tjek instruktionsbogen, der fulgte med tv'et for at finde korrekt montering områder.

•Hold op monteringsbeslag til bagsiden af tv'et for at kontrollere størrelsen. Brug de skruer, der fulgte med din montering udstyr til at fastgøre montering barer til dit TV med en almindelig skruetrækker. Gummipakninger er normalt inkluderet, så skruerne passer perfekt.

•Monter væg del af beslag på væggen. Centrere det så godt som muligt, bruge en topnøgle vedhæftet fil på din boremaskine til at sikre din bolte er sikkert forankret i væggen studs hvor du har markeret dem. Brug en plan for at sikre det er lige, og overveje, hvor højt du vil TV fra pejsen når du sikker montering.

•Lift TV så du kan vedhæfte montering barer til vægbeslag og har en ven hjælpe.

Tips & advarsler

  • Holde din TV-skærm ren. Over en pejs kan afsløre en masse røg, aske og murbrokker for små for dig at se TV, men det vil dække din skærm, hvis du ikke tager tid til at tørre den en gang imellem.
  • Vær forsigtig, hvis du har tendens til at tænde en masse naturlige brande i din pejs. Placere en TV eller elektrisk udstyr over en rygning hot brand, kan være farligt og kan forkorte livet for dit TV.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com