Hvordan man kan sætte ukrudt æder strengen på en ukrudt æder

October 3

Hvordan man kan sætte ukrudt æder strengen på en ukrudt æder

Erstatte linjen på en ukrudt æder streng trimmer med jævne mellemrum. Du kan fuldføre dette job billigt med få værktøjer. Mange ukrudt æder mærke trimmere fungerer ved hjælp af 0,065-tommers diameter monofilamenter udskiftning linje, som findes på isenkræmmere og hjem forbedring detailhandlere.

Instruktioner

•Tag spark plug wire og lægge enhed på en flad plads. Frigør power head cap ved at skrue det i den retning, der er vist på fælles landbrugspolitik. Fjerne den linje vejledning for at forstå og fjerne den indre spool. Skille sig af med nogen af de gamle, resterende trimmer linje.

•Measure og skåret 25 fødder af 0,065-tommers diameter monofilamenter udskiftning linje. Placere ene ende af linjen trimmer i midten af den tomme spool. Sørg for, at linjen trimmer snor omkring spolen i retningen mod uret. Vind linjen i spolen indtil der er omkring 6 inches af linjen til venstre.

•Sæt den resterende linje gennem guide ring, hvile guide ring om den indre spool og placere linjen i slidsen. Placere den indre spole tilbage i power hovedet.

•Udskift fælles landbrugspolitik på power hovedet, og sørg for linjen forbliver i slot indtil fælles landbrugspolitik er strammet. Vedhæfte spark plug wire.

Tips & advarsler

  • Mens enheden er afmonteret, benytte lejligheden til at rense power hovedet med en fugtig klud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com