Hvordan man kan sætte Vinyl sidespor på en blok bygning

September 29

Vinyl sidespor er en populær og økonomisk byggemateriale, der kan være fastgjort over betonblok vægge til at give ydersiden af dit hus en helt anderledes udseende. Fastgørelse vinyl sidespor over betonblok først kræver fastgørelse forskalling strips til den konkrete blok. Derefter er vinyl sidespor kanaler og paneler fastgjort på forskalling strimler.

Instruktioner

Fastgørelse forskalling Strips for at beton blokken

•Anvend en hammer drill med lidt carbide at bore huller i beton blokken for ærme ankre. Forskyde disse huller langs længden af forskalling strimler. Ved modregning ankre mindske du chancen for træ til at splitte. Hullerne boret gennem forskalling strimler og ind i den beton klods bør matche diameteren af dine ærme ankre.

•Rengør huller grundigt ved hjælp af en stålbørste og en butik vakuum. Fjerne eventuelle konkrete støv eller snavs ophobes i hullerne.

•Holde forskalling strimler mod væggen og indsætte ærme ankre. Køre ærme ankre gennem forskalling strimler og ind i huller boret i den beton klods. Brug fingrene til at stramme boltene på den udsatte ende af ærmet ankre. Få dem så stramt som du kan med fingrene. Ærme anker vil blive sikret inden for hullet som du stramme bolten.

•Anvend en skruenøgle til at yderligere stramme anker ærme bolt. Fastgør alle dine forskalling strips til den konkrete blok ved hjælp af denne metode.

Installere Vinyl sidespor

•Anvend en plan til at bestemme den laveste punkt i huset. Følg sidespor producentens anvisninger med hensyn til afstanden fra det laveste punkt af huset hvor vinyl sidespor skal installeres. Brug din kridtstreg til at fastgøre en linje på dette punkt.

•Nail en forret strip i forskalling strimler på højden af din snappede baseline. En igangsætter strip er et foldet stykke aluminium, hvori den laveste kurs af sidespor paneler vil blive monteret.

•Fasten i og uden for hjørnet stykker til forskalling strimler. Når fastgørelse nogen vinyl stykker ikke over køre neglene. Vinyl vil udvide i varmt vejr, så du ønsker at efterlade en lille vrikke værelse. Når fastgørelse vinyl stykker, forlade mellem 1/16th og 1/32 af en tomme af søm akslen udsat.

•Fasten Jørgensen-kanal omkring døre og vinduer, og langs skrå tagskægget. Installere det under karmen trim langs den under side af vinduet, og langs vandrette tagskægget.

•Installer panelerne sidespor. Starte med det første kursus og fastgør basen i starteren strip. Drive søm ind i panelerne gennem præfabrikerede negle slots. Hvor to paneler mødes ende til ende, overlap enderne af 1 tomme. Forskyde sømmene mellem sidespor kurser af 4 fødder. Forlade omkring 1/4 tomme rum mellem slutningen af panelet og bagsiden af J-kanal.

•Work din vej op i huset og kontrollere niveauet af din paneler hver femte eller sjette kursus. Foretage mindre justeringer i overensstemmelse hermed.

•Når du komme til en dør eller vindue, markere den overskydende vinyl panel, der skal fjernes. Brug tin snips til at skære langs bredden på panelet, og en hobbykniv til at skære panelet på langs. Brug værktøjet snap-lock til at punch lugs ind i snit kanten af panelet vinyl. Disse lugs vil låse panelet på plads i den under karmen trim.

•På toppen af huset, bruge værktøjet snap-lock til punch lugs i den øverste kant af sidespor er monteret i vandret under karmen trim. Punch lugs med 16-tommer intervaller. For panel indpasse i skrå Jørgensen-kanal, skal du bruge din tin snips til at skære enderne af panelet til passende vinkel og længde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com