Hvordan man kan se hvad hjem i mit område sælges For

February 19

Hvordan man kan se hvad hjem i mit område sælges For

Når de forsøger at afgøre, hvor meget huset er værd, er det nødvendigt at opdage hvad andre boliger sælges i den generelle nærhed. Aktuelle data er nødvendige, såsom salgspriser inden for de sidste seks måneder. Desværre kan nogle databaser, såsom den county assessors office, tage måneder at opdatere oplysninger. Hvis egenskaben ikke har lukket escrow, opdage salgsprisen bliver mere udfordrende.

Instruktioner

Kortindgangsdør en ejendomsmægler i dit community og bede om salgspriserne på boliger i dit område. En ejendomsmægler typisk har adgang til områdets flere notering service (MLS) database, og vil have den mest præcise og aktuelle oplysninger.

•Spørg sælgeren eller køberen af egenskaben salgsprisen. Svaret kan være "ingen af din virksomhed." Hvis salget ikke har lukket escrow, er dette en af de eneste måder at få salgsprisen, som selv de lokale mæglere (ikke involveret i transaktionen) ikke vil have adgang til disse oplysninger. Typisk angives disse oplysninger i databasen efter afslutningen af depotet.

•Visit county hjemmeside eller county assessors hjemmeside, der kan omfatte sådanne data om individuelle egenskaber.

Kortindgangsdør en lokal titel selskab eller spærrede officer og bede om oplysninger. De har adgang til oplysninger, endnu lokale bestemmelser eller virksomhedspolitikker kan forhindre dem i at dele den.

•Ansigt online på websteder som zillow.com, domania.com, trulia.com eller homes.com og bruge deres online-formularer til at lokalisere solgte ejendomme i dit område. Dette vil typisk indebære, at skrive i adresse og postnummer på deres søgeformular.

Tips & advarsler

  • Salgsdata offentliggøres på hjemmesider er muligvis ikke aktuelle oplysninger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com