Hvordan man kan sikre en granit Counter til en forfængelighed

May 17

Hvordan man kan sikre en granit Counter til en forfængelighed

Granit forfængelighed toppe er en fantastisk måde at tilføje en moderne finish til ethvert badeværelse design. Granit, som enhver naturlig sten, har farve og veining unikke for hver plade, som kan bidrage til at gøre dit badeværelse design særlige. Med tilføjelsen af en undermounted-sink for et rent, elegant udseende, kan en granit vanity top hjælpe med at holde badeværelset ser godt for kommende år.

Installation af en granit bordplade bør udføres af to personer til at sikre, at det kan løftes op på forfængelighed uden skader.

Instruktioner

•Rengør kant af forfængelighed top med en fugtig klud. Du bliver nødt til at fjerne støv eller rester, der kunne få mellem bond for tælleren og forfængelighed.

•Carefully løft top på forfængelighed at tjekke sin pasform. Tælleren skal hænge 1/2 tommer over forfængelighed på hver side og en fuld tommer over forsiden af forfængelighed. Hvis skal være, flytte forfængelighed fra en væg, hvis det sidder flush, for at tillade counter at sidde jævnt på forfængelighed.

•Køre den en linje af klar silikone caulk rundt i kanten af forfængelighed. Klem rør omhyggeligt for at få en kontinuerlig linje af caulk uden pauser og afbrydelser i linjen.

•Lift granit på forfængelighed og afregne det sted på selvklæbende. Lad det sidde i et minut og derefter forsigtigt løfte toppen lige op. Limen vil komme i hvad der synes at være strenge mellem tælleren og forfængelighed. Settle vanity top tilbage på plads. Luften rammer silikone, når den er spændt ud som dette vil tillade det at hærde hurtigere, så du får en fastere bånd mellem tælleren og forfængelighed.

•Fyld nogen kanter med klar silikone caulk hvor tælleren møder væggen for at fungere som en ekspansion fælles ved huset afregning. Dette vil forhindre skader på counter eller væggen over tid, samt fungere som en forsegling til at forhindre vand i at komme bag forfængelighed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com