Hvordan man kan sikre en køkkenø til Tile gulvbelægning

August 14

Hvordan man kan sikre en køkkenø til Tile gulvbelægning

En køkkenø kan give en ideel ekstra arbejdsområde i midten af dit køkken. En ø kan føjes til enhver form for gulvbelægning, men for at sikre den til et flisegulv, klamper skal knyttes ordentligt til flise til at undgå skader på gulvet og forebygge bevægelse af øen.

Instruktioner

•Measure på indersiden af kanten af øen skab eller øen base. Markere dine målinger på klinkegulv.

•Indstil træ strimler, også kendt som klamper på indersiden af dine målinger på gulvet. Pre bores huller, ved hjælp af en træ boret gennem klamper hvor skruerne vil gå (placere en skrue mindst hver 8 til 10 inches). Placer de træ klamper på flisen og mærke hvor hullerne ramte flise. Bruge en murværk smule at pre bore huller i flisen hvis mærket. Placer en plastik lag i huller i flisen. Juster klamper over hullerne og fastgør med træ eller gipsvæg skruer.

•Applicer en stribe af byggeri klæbemiddel til den udvendige kant af klamper og sæt kabinettet eller øen base over de træ klamper.

•Sæt din tå kick (hvis du bruger et) i bunden af kabinettet langs gulv med en lille strimmel af klæbemiddel og små finish negle hver 6 til 8 inches.

Tips & advarsler

  • Før du sikre ø på gulvet, skal du tegne en kridtstreg på gulvet i ø placeringen for at få en fornemmelse for afstand og afgøre, hvis du skal flytte eller ændre kanter og vinkler.
  • Passende afstand til en ø er 36 til 42 inches mellem kabinetter og øen, hvis det er tæt på en almindelig væg, og mindst 36 inches hvis nær et apparat; 42 inches er bedst.
  • Hvis pladsen er begrænset, kan du prøve en anden mulighed i stedet for en ø, som en transportabel nytte vogn eller en enkelt kabinet og tilføje en slagter blok eller færdige køkkenbordet til det. Bærbare vognen skulle ikke være fastgjort til gulvet, og du vil have bekvemmeligheden for at flytte det nemt hvis det ønskes. Vognen kan placeres på et tæppe med skridsikkert pigge på bagsiden til at forhindre skred og skader på gulvet.
  • Hvis din ø er lille, bør det være fastgjort til gulvet for at forhindre skred eller vælte. En meget stor ø, regnskabsføring for vægten af kabinet og emner i kabinettets og skuffer, kan vejer så meget som 1.000 pund eller mere, og ikke nødvendigvis behøver at være fastgjort til gulvet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com