Hvordan man kan sikre en kommode til væggen for børnesikring

July 2

Hvordan man kan sikre en kommode til væggen for børnesikring

Børnesikring er en nødvendighed i ethvert hjem med unge børn. Mens de fleste forældre er hurtige til at købe outlet dækker og installere låger og skuffe låsene, glemmer mange om sikring af tunge møbler til vægge. Ifølge Science Daily, møbler snuble skader er stigende, og sendte næsten 15.000 børn under 18 år på hospitalet mellem 1990 og 2007. Et godt sted at starte er i babyens værelse, ved at sikre barnets kommode til væggen.

Instruktioner

•Kontrollér, en lille mark med blyant på væggen på de to øverste hjørner af dresser at markere steder for ankre. Flytte kommode fra væggen.

•Anvend en stud finder til at finde studs i væggen bag kommoden.

•Sæt sikkerhed stropper eller L-beslag til væggen på de punkter, du har markeret med blyant ved at skrue dem ind i væggen med en elektrisk boremaskine. Bruge længere skruer, når du vedhæfter en L-beslag til en væg. Nylon sikkerhed stropper vil kræve en skrue i hver ende, mens L-beslag har typisk to huller på hver side. Sikre stropper eller beslag til en stud i væggen for at sikre kommoden. Bruge ankre med skruerne for ekstra sikkerhed.

•Flyt kommoden tilbage mod væggen og skrue anden ende af stropper eller L-beslag til toppen af dresser, ved hjælp af elektrisk boremaskine og kortere skruer. Disse kortere skruer vil ikke blande sig med åbning og lukning af dresser, længere skruer kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com