Hvordan man kan sikre en murstensvæg til slagge blok

November 10

Aske blokke er robust, kunstige byggesten beregnet til at modstå enorme kræfter. Egnet til at opbygge tunge bærende vægge som fundament vægge og støttemure, aske blokke ikke har en meget tiltalende udseende, men. Hvis du har brug at bygge en mur, der kan bære en masse vægt men ønske for udseendet af mursten i stedet for cementblokke, derefter bygge en slagge blok væg til styrke, og Vedhæft en murstensfacade for at forbedre udseendet.

Instruktioner

•Measure, i fødder, længden af slagge-blok væg, efter det er bygget. Måle bredden af en af mursten i inches. Dividere resultatet med 12 for at få sin bredde i fødderne. For eksempel, mursten er 4 inches lang, derefter dividere det med 12 eller 0,33 fod bred. Multiplicere længden af væggen ved bredden af en mursten. Dette er arealet af sengen af mørtel du har brug for en række af mursten. Som et eksempel, hvis væggen er 12 fod lang og mursten er 0,33 fod bred, så areal for sengen af mørtel er 12 gange 0,33, eller 4 kvadratfod.

•Divide areal med 12 for at få mængden af mørtel, i kubikfod, at du skal lægge en kurs af murstensfacade. For eksempel, hvis du har en seng areal på 4 m², skal du 4 divideret med 12 eller 0,33, kubikfod af mørtel til det. Blande ca to gange dette meget mørtel, for at have nok til at lægge mellem mursten og under dem. Bland ingredienserne i en trillebør, omrøring med en hakke. Følg vejledningen på pakken med mørtel.

•Lay en seng af mørtel ned ved siden af slagge blok væg, kommer lige op til kanten. Gør denne seng 1 tommer tyk, og mellem 1 og 2 inches bredere end mursten. Bruge murske til at gøre det. Kun fastsætte nok til et par mursten ad gangen, til at holde den mod udtørring.

•Lay en mursten i mørtel seng i den ene ende af slagge blok væg. Trykke det med murske, indtil mørtel nedenunder det er kun 3/8 inches tyk. Skrabe væk overskydende. Kontrollere mursten med niveauet for at sikre, at det hviler fladt.

•Fyld i mellemrummet mellem mursten og aske blokke med mørtel. Fastsætte en anden mursten ved siden af de første, 3/8 inches væk. Fyld hullet med mørtel som godt.

•Fortsæt æglæggende mursten på denne måde før en hel række af mursten er lagt foran og knyttet til aske blokke.

•Lay en anden række af mursten på toppen af den første, efter samme procedure. Imidlertid begynde rækken med en halv-mursten i stedet for en fuld størrelse mursten. Dette vil holde leddene mellem mursten fra foring op, som ville svække væggen.

•Fortsæt fastsaettelse rækker på samme måde, indtil du har helt dækket aske blokke med mursten. Starte hver række skiftevis med fuld størrelse mursten eller halv-mursten. Bruge niveauet, som du går til at holde hvert kursus så fladt som muligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com