Hvordan man kan sikre et glas bordplade

December 5

Hvordan man kan sikre et glas bordplade

Toppet glasborde er smukke, men kan være generende og usikre, hvis toppe ikke er ordentligt sikret. Mange borde har træ eller metal frames hvor vægten af glasset er tilstrækkelig til at holde glasset på plads. Når toppen er simpelthen placeret over en attraktiv base, er det imidlertid sandsynligt, at glide. Heldigvis vil er man inspireret til at gøre et glas top tabel, eller hvis du har problemer med en, som du allerede ejer, stick-on polyurethan kofangere løse dit problem.

Instruktioner

Instruktioner

•Tag glas bordplade fra bunden. Rense toppen af base hvor det vil touch glas og lad tørre. Planlægge, hvor du vil placere kofangere. Hvis bordpladen sidder på tre eller fire ben, skal du placere en kofanger på toppen af hver enkelt. I mere tvetydige situationer skal du jævnt sted kofangere på basen. Kofangere vil vise gennem glasset, så det er bedst at måle omhyggeligt og bruge det minimum, der vil stabilisere og beskytte bordpladen.

•Peel en kofanger fra beskyttende opbakning og tryk det på plads. Gentag, indtil du har installeret antallet af kofangere, som du har brug for.

•Udskift tabellen glas top på bunden og sikre, at det er korrekt justeret.

Tips & advarsler

  • Tykkere glas bordplader vil have tendens til at glide mindre end lettere vægt muligheder.
  • Hvis din bordplade sidder på en mørk base, mørkt farvet polyurethan kofangere muligvis mindre synlige end rydde dem.
  • Glas bordplader kan være farligt hvis brudt. Sørg for at dine toppe er lavet af hærdet glas, der er designet til at splintre i mange små stykker. Almindelig glas vil bryde ind i store ujævne stykker, der kan bryde arterier, forårsager mere livstruende skader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com